Jump to Navigation

Ζουμερό κεκάκι ως βάση για παγωτό-Moist yummy chocolate cake

up
143 users have voted.
Αυτό το νόστιμο κεϊκάκι φτιάχτηκε για να συνοδεύσει ένα κολασμένο παγωτάκι, το οποίο θα ανέβει σύντομα, με νουτέλα και γκροφρέτα. Τρώγεται βέβαια ευχάριστα και μόνο του μαζί με το καφεδάκι σας.   Υλικά (σκεύος 22 x 27cm) 125γρ κουβερτούρα 100γρ βούτυρο 1φλ. κρέμα γάλακτος ζάχαρη αλεύρι για τα καραμελωμένα καρύδια 1φλ. ζάχαρη κρυσταλλική 1,5 κσ νερό καρύδια Εκτέλεση Καραμέλωμα
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Ζουμερή σοκολατόπιτα... ανεπανάληπτη!

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
623 users have voted.
Δεν υπάρχει! Απλά δεν υπάρχει! Δεν έχω λόγια να σας περιγράψω το μεγαλείο αυτού του επιδορπίου! Γι'αυτό το λόγο να περάσω κατευθείαν στην περίγραφη. Αλλά για μια στιγμή. Δεν είναι δίκαιο. Τόσα και άλλα τόσα λόγια έχω πει για όλες τις συνταγές κι αυτή να την περάσω στο ντούκου; Δεν γίνεται. Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Είναι ένα σοκολατένιο κέικ με φουλ σοκολάτα.

Ζουμερό vegan σοκολατένιο κέικ με τριλογία καρύδας-Moist vegan chocolate coconut cake

(nostimia.blogspot.gr)
up
978 users have voted.
Η καρύδα έχει αποκτήσει μια πολύ σημαντική θέση στην κουζίνα μου. Έτσι δημιουργήθηκε αυτό το ζουμερό κεκάκι με λάδι, αλεύρι και γάλα καρύδας. Με μια μπάλα παγωτό θα απογειωθείτε!!! Το κεκάκι μας δεν έχει γλουτένη ούτε λακτόζη.

Σοκολατένια βασιλόπιτα κέικ με φρέσκο βούτυρο

(oikaliteressyntagesmou.blogspot.gr)
up
686 users have voted.
Οι κουραμπιέδες θέλουν φρέσκο βούτυρο για να νοστιμίσουν αλλά ποτέ δεν το χρησιμοποιώ όλο το βαζάκι. Συμβαίνει και σε εσάς; Έτσι φέτος σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω το υπόλοιπο στη συνταγή της βασιλόπιτας μου. Ομολογουμένως έγινε η πιο αρωματική βασιλόπιτα που έφαγα ποτέ και ... τη λάτρεψα! Χώρια που μου έτυχε και το φλουρί. Διπλά κερδισμένη, λοιπόν, για το 2014 και...

Νηστίσιμο κέικ μπανάνας με χουρμάδες, σταφίδες κ καρύδια-Vegan banana bread with dates, raisins and walnuts

(nostimia.blogspot.gr)
up
1024 users have voted.
Κάτι έχω πάθει με τα κέικ τελευταία...Νομίζω ότι είναι ιδανικό γλυκό για να συνοδεύει τον χειμωνιάτικο καφέ μας και από τη στιγμή που φτιάχνεται με αγνά υλικά και είναι υγιεινό, μπορούμε να το απολαμβάνουμε σε καθημερινή βάση. Σήμερα φτιάχνουμε κέικ μπανάνας χωρίς αυγά και βούτυρο, με ελάχιστη ζάχαρη, με ξερά φρούτα και καρυδάκια. Ένα νόστιμο και χορταστικό σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας.

Υπέροχο κέικ καρότου-καρύδας χωρίς αλεύρι κ ζάχαρη!-Delicious sugarless, flourless carrot coconut cake

(nostimia.blogspot.gr)
up
443 users have voted.
Αυτό το κέικ με έχει ξετρελάνει! Κέικ χωρίς ίχνος ζάχαρης, χωρίς βούτυρο και χωρίς καθόλου αλεύρι γίνεται; Ε, ναι λοιπόν, γίνεται και είναι πεντανόστιμο. Από την πρώτη μπουκιά το ερωτεύτηκα: τόσο υγρό, θρεπτικό και τόσο πλούσιο σε γεύση! Το ιδανικό συνοδευτικό για τον καφέ σας ή σνακ για τη δουλειά σας, το κέικ που δεν σας δημιουργεί καμία τύψη! Σας φιλώ γλυκά!Προσαρμοσμένο από εδώΥλικά:3/4 φλ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut