Jump to Navigation

Ενεργειακές μπάρες με βερύκοκα και φυστικοβούτυρο-Αpricot peanut butter energy bars

up
106 users have voted.
Καλό σας μήνα, καλοί μου φίλοι! Ξεκινάμε τον Νοέμβριο με ένα υπέροχο σνακ γεμάτο θρεπτικά συστατικά, ιδανικό για τη δουλειά ή για την προπόνησή σας! Γίνεται πανεύκολα, δεν χρειάζεται ψήσιμο και διατηρείται για μέρες στο ψυγείο. Σας γιλώ γλυκά! Πηγή εδώ Υλικά: 1 φλ. ξερά βερίκοκα 1 φλ. ωμά κάσιους 1/3 φλ. ηλιόσπορος 1/2 φλ.φυστικοβούτυρο 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας Εκτέλεση:
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Η απόλυτη σοκολατένια μπάρα χωρίς ζάχαρη -The ultimate sugarless raw chocolate bar

(nostimia.blogspot.gr)
up
434 users have voted.
Το γλυκάκι που σας προτείνω σήμερα με έχει ξετρελάνει! Όχι μόνο εμένα αλλά και τον επίσημο δοκιμαστή μου! Ό,τι και να σας πω είναι λίγο. Είναι νοστιμότατο και παρόλο που δεν περιέχει ίχνος ζάχαρης ή σοκολάτας είναι ένας σοκολατένιος πειρασμός! Η πάνω στρώση αποτελείται από ένα μείγμα χουρμάδες-κακάο- βούτυρο ηλιόσπορου και είναι απίστευτα σοκολατένια και παραδεισένια η γεύση της!

Ζυμαράκια με σολομό και λαχανικά-Pita breads with salmon and veggies

(nostimia.blogspot.gr)
up
400 users have voted.
 Ένα φαγητάκι γρήγορο και νόστιμο, με τον αγαπημένο μου σολομό, τροφή πλούσια σε Ω-3 λιπαρά οξέα και σπανάκι ...... Εγώ το τρώω και σαν μεσημεριανό αλλά και για βραδινό αν πέσει μεγάλη πείνα. Ξεχειλίζει γεύσεις..... Υλικά: 2 ζυμαράκια ολικής άλεσης 3 φέτες μελιτζάνα 3 φέτες ντομάτα 60γρ φρέσκος σολομός 1 χούφτα φρέσκο σπανάκι 70γρ μοτσαρέλα τριμμένη Εκτέλεση:

Ενεργειακές μπάρες με βερύκοκα και φυστικοβούτυρο-Αpricot peanut butter energy bars

(nostimia.blogspot.gr)
up
98 users have voted.
Καλό σας μήνα, καλοί μου φίλοι! Ξεκινάμε τον Νοέμβριο με ένα υπέροχο σνακ γεμάτο θρεπτικά συστατικά, ιδανικό για τη δουλειά ή για την προπόνησή σας! Γίνεται πανεύκολα, δεν χρειάζεται ψήσιμο και διατηρείται για μέρες στο ψυγείο. Σας φιλώ γλυκά! Πηγή εδώ Υλικά: 1 φλ. ξερά βερίκοκα 1 φλ. ωμά κάσιους 1/3 φλ. ηλιόσπορος 1/2 φλ.φυστικοβούτυρο 2 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας

Υπέροχα τρουφάκια καρύδας χωρίς ζάχαρη- Raw sugarless coconut truffles

(nostimia.blogspot.gr)
up
135 users have voted.
Οι εποχές που ζούμε είναι δύσκολες...Η ανθρωπιά είναι είδος προς εξαφάνιση πια.

Μπάρες βρώμης με ξερά φρούτα και ξηρούς καρπούς- Dried fruit nut bars

(nostimia.blogspot.gr)
up
321 users have voted.
Οι μπάρες είναι ένα πολύ θρεπτικό και πρακτικό σνακ. Μεταφέρεται εύκολα και μας βγάζει από τη δύσκολη θέση να καταφεύγουμε σε βλακείες για να κατευνάσουμε τη λιγούρα μας. Οι συγκεκριμένες είναι πολύ υγιεινές και περιέχουν διαλεγμένα υλικά υψηλής διατροφικής αξίας. Και φυσικά είναι ό,τι πρέπει γι' αυτούς που ξυπνούν καθυστερημένα και δεν προλαβαίνουν να πάρουν το πρωινό τους.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut