Jump to Navigation

Ελαφριά και εύκολη ομελέτα φούρνου !!!

up
7 users have voted.
Ελαφριά και εύκολη ομελέτα φούρνου με ότι έχουμε στο σπίτι!!!Υλικά-2 μεσαίες πατάτες-7 φέτες πάριζα-1 πράσινη πιπεριά-1 κόκκινη πιπεριά-4 μανιτάρια λευκά-6 αυγά-1/2 κούπα γάλα ή 100ml-40ml λάδι-1 κούπα τυρί gouda τριμμένοΔείτε την συνταγή εδώ https://youtu.be/QUAEIFTyw9Q?si=syUh9S9END11YjgH 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μονο με 3 υλικά ωραιότατο φαγητό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
16 users have voted.
Σημερινό ... Μόνο 3 υλικά αγαπημένο γευστικό δείπνο !!!

Πατάτες αυγουλάκια λουκάνικα στο φούρνο σαν τηγανιτά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
223 users have voted.
Πατάτες στον φούρνο σαν τηγανιτές με αυγά και λουκάνικα!!!Απλά και νόστιμα!!!!ΥΛΙΚΑ-ΕΚΤΕΛΕΣΗΈβαλα λαδόκολλα σε ένα ταψάκι έκοψα τις πατάτες σαν τηγανιτές τις ξέπλυνα πολύ καλά να φύγει το άμυλο τις έβαλα στην λαδόκολλα με αλάτι ρίγανη πάπρικα γλυκιά και λάδι και τις έψησα στον φούρνο στους 180 βαθμούς περίπου μισή ώρα.Μετά τις γύρισα έσπασα αυγουλάκια  λουκάνικα σε ροδέλες και μερικά κομμάτια κασέ

Αυγό φωλίτσες σε λαχανικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
281 users have voted.
 Σήμερα έφτιαξα ... Υπέροχες φωλιές με λάχανο καρότο αυγό ..

Καγιανά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
263 users have voted.
Καγιανάς ή στραπατσάδα !!!ΥΛΙΚΑ5 αυγά,6 ντομάτες1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη1 κίτρινη πιπεριά, ψιλοκομμένες1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένες1 πιπεριά Φλωρίνης, ψιλοκομμένες1 κύβο με extra γεύση λαχανικών1 κ.γ. πελτέ ντομάτας1 κ.γ. ρίγανη, ξερή¼ κ.γ. κύμινο, σε σκόνη½ κ.γ.

Καγιανά διαφορετικό διαφορετικό πολύ νόστιμο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
250 users have voted.
Καγιανά διαφορετικό  πολύ νόστιμο !!!ΥΛΙΚΑΝτομάτες ΑυγάΑλάτι ΠιπέριΕλαιόλαδοΕΚΤΕΛΕΣΗΠλένουμε τις ντομάτες κ τις κόβουμε σε κυβάκια.Τις ρίχνουμε σε ένα ταψάκι κ βάζουμε λίγο λάδι αλάτι και πιπέρι..εγώ προσθέτω κ λίγη ζάχαρη ..προαιρετικά.Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς και ψήνουμε μέχρι να φύγει κ η τελευταία σταγόνα από τα ζουμιά της ντομάτας !


Main menu 2

1 | by Dr. Radut