Jump to Navigation

Δίχρωμος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς Απόλαυση !!!

up
374 users have voted.
Ίσως ο Ωραιότερος Σιμιγδαλένιος Χαλβάς με την πιο επιτυχημένη Συνταγή και Δίχρωμος!! Έχετε Δοκιμάσει Δίχρωμο Σιμιγδαλένιο Χαλβά με την παραδοσιακή συνταγή της Γιαγιάς αλλά και με μια μικρή πινελιά Σοκολάτας έτσι γιατί μας αρέσει η Σοκολάτα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Αρωματική Καρυδόπιτα με την πάντα Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
13 users have voted.
Νομίζω δεν υπάρχει Ωραιότερο Σιροπιαστό Γλυκό απο μια Αφράτη, Αρωματική Καρυδόπιτα με την πάντα Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς!!Πανεύκολη, Οικονομική Σούπερ Σιροπιαστή Καρυδόπιτα με την Εγγυημένη Συνταγή της Γιαγιάς υπέροχη και Αφράτη και Μοσχοβολιστη, δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!Η Καρυδόπιτα της Γιαγιάς!!!ΥΛΙΚΑ 6 Αυγά200 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική2 Βανίλιες200 γρ Σιμιγδάλι ψιλό κοσκινισμένο150

Ανατολικό Γλυκό παντρεύοντας το Γαλακτομπούρεκο με το Ρυζόγαλο, και το αποτέλεσμα είναι όνειρο.!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
18 users have voted.
Όταν 2 από τα Ωραιότερα Ελληνικά Παραδοσιακά Γλυκά Παντρεύονται τότε το αποτέλεσμα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!Ε ΝΑΙ Λοιπόν φτιάξαμε ένα μοναδικό Ανατολικό Γλυκό παντρεύοντας το Γαλακτομπούρεκο με το Ρυζόγαλο, και το αποτέλεσμα είναι όνειρο.

Γλυκιά πατσαβουρόπιτα στο λεπτό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
283 users have voted.
Εύκολο σιροπιαστό γλυκό στο λεπτό !!!Μπορείτε να το πείτε και γλυκιά πατσαβουρόπιτα σημασία έχει ότι είναι ένα πολύ ωραίο και γρήγορο γλυκό που ταιριάζει τέλεια με παγωτό!!!!

Μέλι και Καρύδι αλλά και Κρέμα Σοκολάτα που θα λατρέψετε !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
356 users have voted, including you.
Το Απόλυτο Σνάκ για το Σχολείο  και όχι Μόνο! Ένα Πανεύκολο Σνάκ για Δίχρωμα Κρουασανάκια με Μέλι και Καρύδι αλλά και Κρέμα Σοκολάτα που θα λατρέψετε.

Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων – κωκ ταψιού !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
424 users have voted, including you.
Το αγαπημένο γλυκό μικρών και μεγάλων – κωκ ταψιού με πλούσια κρέμα και υπέροχη σπιτική γεύση!!!ΥλικάΓια την κρέμα βανίλιας1 λίτρο γάλα6 κ.σ. ζάχαρη100 γρ. κορν φλάουρ1 βανίλια50 γρ. βούτυροΓια το παντεσπάνι5 αυγά125 γρ. ζάχαρη155 γρ. αλεύρι (κοσκινισμένο)1 βανίλιαΓια την κρέμα σοκολάτας1 δόση κρέμας βανίλιας20 γρ. κακάο125 γρ. κουβερτούρα100 γρ. βούτυροΓια το γλάσο (προαιρετικό)200 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut