Jump to Navigation

Γλυκό Ροδάκινο - Λεμόνι με γέμιση Τυρί κρέμα

up
996 users have voted.
Υλικά:Για το παντεσπάνι:4 αυγά1 κούπα τσαγιού ζάχαρη1 κούπα τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιούΓια την κρέμα1:250 γρ. τυρί κρέμα ή μασκαρπόνε250γρ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο eleniscooking.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
2 users have voted.
Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά! Μια γρήγορη, εντυπωσιακή συνταγή με την αγαπημένη σου γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Ιδανικά για γιορτές, κεράσματα ή όταν θέλεις ένα γλυκό στο λεπτό!150 γρ. αλεσμένα choco pops (δημητριακά)225 γρ.

Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
33 users have voted.
Δεν εχω λόγια για αυτή την Γλυκιά Αμαρτία - Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας έχετε ξανά δει;;; Αν όχι ε τότε αυτή την Συνταγή μην την χάσετε!!Μια Συνταγή Θεϊκή πραγματικά, μοιάζει με την αγαπημένη Πορτοκαλόπιτα αλλά όχι δεν είναι, είναι Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας και ένα Κυδώνι για περισσότερη Γεύση, και ΟΛΑ αυτά τα υπέροχα συνδυάζονται για αυτή την Θεϊκή Σιροπιαστή Μηλόπιτα που πραγματικά η

Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
136 users have voted.
Ένα Ονειρικό Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής!!

Kρέμα με πίτουρο βρώμης και χουρμάδες

(ioccalice.blogspot.com)
up
243 users have voted.
 Πλούσια υγιεινή κρέμα με απίστευτη γεύση και άκρως υγιεινή για όλες τις ώρες.Υλικά---------4 κουταλιές σούπας πίτουρο βρώμης1/2 lt γάλα2 πολύ μεγάλους χουρμάδες ή 4 μέτριους5 μισά καρύδια1/2 μεγάλο αβοκάντοκανέλα για το σερβίρισμαΕκτέλεση------------Κόβουμε κομματάκια τα καρύδια ,τους χουρμάδες και το αβοκάντο  σ'ένα μπολάκι.Βάζουμε το γάλα σ'ένα κατσαρολάκι και ρίχνουμε το πίτουρο της βρώμης .


Main menu 2

1 | by Dr. Radut