Jump to Navigation

Γλυκό κουταλιού φράουλα

up
167 users have voted.

Υλικά1 kg φράουλες600-800 γρ. ζάχαρηχυμός 2 πορτοκαλιών150 γρ. αμυγδαλόψιχα3 κ.σ. κονιάκ1 βανίλια2 κ.σ. χυμός λεμονιούΕκτέλεσηΒάζουμε σε ένα μπωλ τις φράουλες καθαρισμένες μαζί με τη ζάχαρη και αφήνουμε ένά βράδυ να βγάλουν τους χυμούς τους.Την άλλη μέρα βράζω μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για 6 λεπτά και το αφήνω. Την επόμενη μέρα θέλει άλλα δέκα λεπτά βράσιμο μόνο το σιρόπι για να δέσει και είναι έτοιμο.

Διάβασε τη συνταγή στο hungryforhungry.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

παγωτό φράουλα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
φράουλα φρέσκο σπιτικό παγωτό !photosερασι τέχνηςθα χρειαστούμε :1 κουτί ζαχαρούχο γάλα1 κουτί morfat1 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού γάλα (φρέσκο ή εβαπορέ)1 βανίλια1 κουτάκι φρέσκες φράουλες (περίπου 1/2 κιλό)1 φλυτζάνι του τσαγιού άχνη ζάχαρηεκτέλεση :πρώτα, πλένουμε καλά τις φράουλες και τις βάζουμε στο μπλέντερ με την ζάχαρη άχνη, να γίνουν πολτόςμεταφέρουμε τον πολτό σε ένα μπωλξεπλένουμε από τις

φράουλα Κέρκυρας, μαρμελάδα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
409 users have voted.
η σπάνια fragola τση Κερκύραςphotosερασι τέχνηςτην άνοιξη, από μήνα Απρίλιο και γιά πολύ λίγο καιρό, τσου Κορφούς βγαίνει μιά ιδιαίτερη φράουλα.πρόκειται γιά μιάν απίστευτη φράουλα !μικρούτσικη, τσουπωτή, μυρωδάτη και γευστική, σαν άγρια φράουλα μοιάζει, μα νομίζω ότι την καλλιεργούν σε μικρές ποσότητες.εφέτος που το Πάσχα ήταν αργά (Πρωτομαγιά), βρήκα στην αγορά να πουλάν ελάχιστη και είπα θ' αγο

φράουλα μαρμελάδα

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
276 users have voted.
μαρμελάδα φράουλαόσο ακόμα οι φράουλες είναι "κανονικές" - φουλ σεζόν,ώριμες, απουσάριστες, γλυκές και μυρωδάτες.τις αγόρασα στο Μοναστηράκι απ' τα μαναβάκια, έξω απ' τον σταθμό του τρένου.

Ατομικά γλυκάκια φράουλα σοκολάτα

(syntages.matia.gr)
up
296 users have voted.

Μόνο όταν τα δοκιμάσετε θα καταλάβετε ότι άξιζαν κάθε λεπτό του χρόνου και των ευρώ σας που τους αφιερώσατε!Related Posts

Τσιζ κέικ σοκολάτα φράουλα
Παγωτό φράουλα
Γρανίτα φράουλα



Main menu 2

1 | by Dr. Radut