Jump to Navigation

ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ // PEPERONI IN AGRODOLCE

up
43 users have voted.
ΓΛΥΚΟΞΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΚΟΝΣΕΡΒΑ ΣΕ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΟ καιρός συνεχίζει να είναι ανοιξιάτικος, στην αγορά βρίσκουμε ακόμη ωραία λαχανικά και έτσι φτιάξαμε ακόμη μερικές κονσέρβα για τον χειμώνα : πολύχρωμες πιπεριές τουρσί, που τις κλείσαμε μέσα στα βαζάκια μαζί με εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.Συνταγή ιταλικής προέλευσης, αγαπημένη ξιδάτη, γλυκόξινη γεύση, που δένει ωραία με το ελαιόλαδο. Ο τρόπος παρασκευής έχει ως αποτέλεσμα το λαχανικό να παραμείνει τραγανό και παράλληλα εξουδετερώνει τον κίνδυνο ανάπτυξης του βακτηρίου της αλλαντίασης.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
202 users have voted.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣΝόστιμες πατάτες σας έχω για σήμερα.

Λαχανοντολμάδες με ντομάτα απίθανοι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
173 users have voted.
 Τους έφτιαξα σήμερα και δεν έμεινε ούτε δείγμα ..Ετσι θα τους φτιάχνω πια πολύ νοστιμιά κ πολύ εύκολοι !!!! ΔΟΚΙΜΆΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!

ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
253 users have voted.
ΑΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΜΕ ΝΤΙΠΠατάτες τηγανητές αρωματικές σαν τις γνωστές προτηγανισμένες του εμπορίου πολύ έχουμε αδυναμία για τα μπαχαρικά τους. Σήμερα όμως θα σας δείξω πως φτιάχνω τις δικές μου φρέσκες αρωματικές πατάτες που συνοδεύουν όλα τα κρεατικά ή τρώγονται ακόμη και μόνες τους με το ντιπ. Υλικά για 2 άτομα: 2 μεγάλες πατάτες φρέσκιες για τηγάνι1 κουτ.γλ.

Πρασόρυζο μέλι σκέτο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
260 users have voted.
Πρασόρυζο σήμερα γλύκισμα σκέτο !!!Υλικά700 γραμμ. πράσα1 κρεμμύδι2 καρότα1 κύβο λαχανικώνλίγο σέλινο1 φλιτζάνι ρύζι για πιλάφι1/2 φλιτζάνι λάδι1 λεμόνι, χυμό + ξύσμααλάτι, πιπέρι.ΕκτέλεσηΒάζουμε το λάδι σε κατσαρόλα να ζεσταθεί και ρίχνουμε το κρεμμύδι ψιλοκομμένο. Προσθέτουμε τα πράσα κομμένα σε χοντρές ροδέλες. Ανακατεύουμε για 2-3 λεπτά και ρίχνουμε τα καρότα ψιλοκομμένα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut