Jump to Navigation

Για την μικρή μου καρδιά!-For my sweetheart!

up
102 users have voted.

 Τρία χρόνια πριν η Χαρούλα με έκανε μανούλα. Από τότε μέχρι σήμερα μου έχει χαρίσει πολλές στιγμές..... στιγμές γεμάτες αγάπη, στιγμές που σε κάνουν να γελάς, στιγμές που σε συγκινούν, στιγμές που σε κουράζουν, στιγμές που σε κάνουν περήφανο, στιγμές που ομορφαίνουν την ζωή..... δεν θα άλλαζα ούτε μια στιγμή, δεν θέλω να χάσω ούτε μια στιγμή....
Πότε πέρασαν τρία χρόνια!!!! Σαν χθες μου φαίνεται που γυρίσαμε από το νοσοκομείο.

Διάβασε τη συνταγή στο nostimia.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Και το νέο όνομα του blog μας είναι ..... - And the new name of our blog is ...

(nostimia.blogspot.gr)
up
346 users have voted.
Πριν ένα μήνα σας καλούσαμε να γίνετε "νονοί" στο blogάκι μας, καθώςθέλαμε να το ξαναβαπτίσουμε. Ή καλύτερα οφείλουμε να του αλλάξουμεόνομα καθώς πλέον οι συνταγές μας δεν είναι τόσο καθημερινές..... δεναπαντάνε στο ερώτημα "Τι θα φάμε σήμερα;" οπότε δεν μας αντιπροσωπεύειπια αυτός ο τίτλος.

Peppa pig cake

(nostimia.blogspot.gr)
up
495 users have voted.
Σαν σήμερα πριν από τέσσερα χρόνια, γεννήθηκε η Χαρά μας. Τέσσερα όμορφα χρόνια γεμάτα αγάπη και υπέροχες στιγμές. Να είσαι καλά γατάκι μας, να έχεις μια ευτυχισμένη ζωή και πάντα να υπάρχουν δίπλα σου άνθρωποι που αγαπάς και σε αγαπάνε.Happy birthday!!!! Today is my sweat daughter's birthday, she is turning four!!! She has made our lives wonderful.

Ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο μενού-A different Christmas menu

(nostimia.blogspot.gr)
up
292 users have voted.
Αγαπημένοι μας φίλοι, πριν λίγες μέρες σας προτείναμε ιδέες για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο τραπέζι: πιάτα, νόστιμα, εύκολα στην παρασκευή, θρεπτικά κ χορτοφαγικά! Μπορούμε να απολαύσουμε καλό φαγητό και στις γιορτές χωρίς τον φόβο να βάλουμε κιλάκια!

Γίνετε νονοί και κερδίστε στο Giveaway των TGI Friday's-Help us find the new name of our blog!

(nostimia.blogspot.gr)
up
379 users have voted.
Καλοί μας φίλοι, είμαστε πολλοί χαρούμενες σήμερα γιατί θα δώσουμε τη δυνατότητα σε 10 από εσάς να κερδίσετε δωροεπιταγές των 40€ για να απολαύσετε ένα γεύμα στα καταπληκτικά T.G.I.Friday's! Ενδεικτικά σας συνιστώ να δοκιμάσετε τη Fruit and nuts super salad, τα stuffed mushrooms,τα  feta jalapeno flautas και τις wild mushroom penne!

Ο πρώτος μου αγώνας!-My fisrt race!

(nostimia.blogspot.gr)
up
411 users have voted.
Σήμερα, καλοί μου φίλοι, δεν μαγειρεύουμε...Αφήνω τις παδέλες μου στην άκρη για να μοιραστώ μαζί σας μια από τις πιο όμορφες εμπειρίες της ζωής μου!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut