Jump to Navigation

Γευστική δοκιμή στα T.G.I. Friday's !

up
222 users have voted.

Πριν μερικές ημέρες ήρθε μια πρόσκληση από τα Greek Food Blogs και από την Βίκυ για γευστική δοκιμή στα T.G.I. Friday’s.Δεν είχα πάει ποτέ σε κάτι τέτοιο και φυσικά δεν ήξερα τι θα ‘’αντιμετώπιζα’’ . Δήλωσα συμμετοχή όμως και πήγα και δεν το μετάνιωσα καθόλου. Ηταν μια πολύ όμορφη βραδιά. Μάλλον ξεκίνησε από ένα όμορφο απόγευμα και εξελίχθηκε σε μια πολύ όμορφη βραδιά.Αυτό που μου αρέσει σε κάτι τέτοιες εκδηλώσεις, δηλ.

Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Γευστική απόδραση για θαλασσινές νοστιμιές

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
525 users have voted.
Οι μέρες μεγάλωσαν η άνοιξη μπήκε για τα καλά και το Πάσχα έφτασε.Τα σαββατοκύριακα πλέον μας ξεσηκώνουν για βόλτες και εξορμήσεις στη φύσηΚαι τι πιο ωραίο από μια βόλτα στη θάλασσα.

BHMAGourmet Food Blog Awards 2016 - To Cooking(&)Art υποψήφιο στη κατηγορία Best Family Cooking by IKEA

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
170 users have voted.
Σήμερα δεν έχει συνταγή, αλλά πολύ σύντομα θα δείτε πολύ όμορφα & νόστιμα πράγματα στο blog.Το Cooking(&)Art παίρνει μέρος  - για πρώτη φορά μέσα στα τόσα χρόνια του blogging (στον 7ο χρόνο και πάμε για τον 8ο) - στο δεύτερο διαγωνισμό ΒΗΜΑGourmet FoodBlog Awards 2016.

Το νέο Cooking(&)Art

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
539 users have voted.
Oι τελευταίες μέρες του Αυγούστου  μας βρίσκει ανανεωμένους.  Το blog δηλαδή που τον τελευταίο μήνα αναπαυόταν για να δεχθεί τηνανακαίνισή του.  Καιρός του ήταν. Είμαστε στον 7ο χρόνο και μια αλλαγή χρειαζόταν. Εχουμε λοιπόν εξωτερική ανακαίνιση, λίφτινγκ, καθάρισμα, σβήσιμο… όλα αυτά που χρειάζονται για μια ωραία εμφάνιση.Αλλά κυρίως έχουμε εσωτερικό λίφτινγκ.

Καλοκαιρινά coctails στο TGI Fridays στη Μαρίνα Φλοίσβου !!

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
830 users have voted.
Σε ένα κάλεσμα δεν μπορείς να αρνηθείς. Πόσο μάλλον αν είναι από τα TGI Fridays, και ιδιαίτερα όταν είναι σε ένα πολύ όμορφο περιβάλλον δίπλα στη θάλασσα. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να υποδεχθείς το καλοκαίρι. Το ανακαινισμένο κατάστημα στη Μαρίνα Φλοίσβου σου δίνει την αίσθηση ότι βρίσκεσαι μακριά από την Αθήνα.Κι όταν βρεθείς εκεί απλά το απολαμβάνεις.

''Καμιναδα'' - Το Γλυκό του Δούναβη

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
534 users have voted.
Σήμερα θα σας παρουσιάσω ένα γλυκό που δεν το έχω κάνει όμως εγώ.Πολύ θα το ήθελα, αλλά καλύτερα είναι να στο ετοιμάζουν άλλοι που ξέρουν και το κάνουν πολύ καλά.Την ‘’Καμινάδα, Το Γλυκό του Δούναβη’’ και την ιστορία της την γνωρίσαμε από τη παρουσίαση που μας είχε κάνει η Κική και η Μικρή Κουζίνα της εδώ  (διαβάστε την συνέντευξη).Ένα γλυκό που το βρίσκαμε στα πανηγύρια στην επαρχία, και όχι μόνο


Main menu 2

1 | by Dr. Radut