Jump to Navigation

Γεμιστές γλυκοπατάτες και ο αποχαιρετισμός του φθινοπώρου

up
346 users have voted.
Ενός φθινοπώρου που άργησε να αποφασίσει ότι είναι φθινόπωρο και όχι άνοιξη! Ωστόσο... κάλλιο αργά παρά ποτέ! Ο Νοέμβρης προχωρά προς το τέλος και σήμερα... η μουντάδα, η πρωινή αχλή και ένα δροσερό αεράκι είναι παντού! Ένδειξη θλίψης για τα γεγονότα των ημερών; Απόφαση της φύσης να ξαναγυρίσουμε στην πραγματική μας εποχή;; Ό,τι κι αν είναι ...είναι μια μουντάδα καλοδεχούμενη πια, μια και θέλω να νιώσω λίγο πιο κοντά στο χειμώνα. Αυτή η καλοκαιρία και η ζέστη είναι πια εκτός εποχής και όχι, για μένα δεν είναι καλοκαιρία αυτός ο καιρός κοντά στο χειμώνα... είναι ...παράξενος!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Η πικάντικη χορτόπιτα-σουφλέ της καρδιάς μας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
336 users have voted.
Τραγανή και με πικάντικη, ζουμερή καρδιά! Γεμάτη από αγαπημένα υλικά... άλλα περισσότερο κλασσικά κι άλλα λιγότερο κλασσικά όπως η ρόκα! Μια χορτόπιτα με δική της προσωπικότητα που με μερικές μπουκιές σε εθίζει στη γεύση της!Ρόκα! Ένα λαχανικό από την οικογένεια των κραμβοειδών που είτε το λατρεύεις είτε το απεχθάνεσαι! Πάντως αδιάφορο δεν μπορεί να σε αφήσει!

Τζιαπατάκια γεμάτα νοστιμιά!!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
209 users have voted.
Καλό μήνα!! Καλή εβδομάδα και καλή μέρα να έχουμε! Απίστευτο μου φαίνεται... φτάσαμε ήδη στον Αύγουστο κι εγώ αισθάνομαι ότι δεν είχαμε φέτος καλοκαίρι, διακοπές, χαλάρωση και ...ξέρετε όλο αυτό που τόσο καιρό περιμένουμε ειδικά από το Πάσχα και μετά! Γιατί εγώ κάπως έτσι λειτουργώ... από τον Σεπτέμβριο περιμένω τα Χριστούγεννα! Μετά τα Χριστούγεννα περιμένω το Πάσχα!

Καγιανάς με πιπεριές και λουκάνικα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
194 users have voted.
Καλημέρα, καλημέρα!! Είπαμε Αύγουστος... όσο λιγότερη ώρα στην κουζίνα τόσο το καλύτερο! Εξάλλου, το καλοκαίρι μπήκε στην τελική του ευθεία, οπότε όσο προλαβαίνουμε ακόμα κι όσο μας το επιτρέπει ο καιρός ...ας το απολαύσουμε!!! Για σήμερα, ένα γρήγορο κι αγαπημένο φαγητό! Ένα φαγητό που, αν και, μοιάζει με τα αυγά στραπατσάδα, έχει βασικές διαφορές! Το ένα έχει τυρί, το άλλο ντομάτες.

Ανοιχτό σάντουιτς με ομελέτα, ντομάτα, καραμελωμένα κρεμμύδια και πέστο ρόκας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
240 users have voted.
Καλή σας μέρα! Σάββατο σήμερα, έξω έχουν ανοίξει οι καταρράκτες του ουρανού, έχουν στρογγυλοκαθίσει βαριά, μαύρα σύννεφα πάνω απ΄τη γειτονιά μου και απ' ό,τι βλέπω πάνω απ' όλη την πόλη και το μόνο που δεν περνάει από το νου είναι βόλτα στην εξοχή ή στην αγορά!!! Ακόμα μια μέρα "Λονδρέζικη", με κυρίαρχο στοιχείο τη μούχλα και τη μουντάδα.

Γρήγορη σουσαμένια ζαμπονοκασερόπιτα στο τηγάνι

(tantekiki.blogspot.gr)
up
134 users have voted.
Καλή σας μέρα! Τα παραδοσιακά προϊόντα είναι η αδυναμία μου! Μου αρέσει να τα ανακαλύπτω, να τα χρησιμοποιώ, να παίζω με τις γεύσεις μαζί τους και να καταλήγω πάντα να σκέφτομαι ότι εμείς οι Έλληνες είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι ζώντας σε μια χώρα με τέτοιο κλίμα και τέτοιο πλούτο προϊόντων! Περέκ ή φυλλωτά, λοιπόν για σήμερα!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut