Jump to Navigation

Γαλοτύρι με μπούκοβο !

up
141 users have voted.

Mετά από τις διακοπές του Πάσχα άντε να μπούμε στο πρόγραμμα πάλι. Τα παιδιά δηλαδή γιατί έχουν ξεσαλώσει αυτές τις μέρες. Ξενυχτάνε το βράδυ, είναι σχετικά ξεκούραστα και δεν ‘’οριζοντιώνονται’’ νωρίς, με αποτέλεσμα να επικρατεί μια αναταραχή καθ’ όλη την διάρκεια της μέρας. Πιάσαμε και το διάβασμα που ως γνωστόν το αφήνουμε για τις τελευταίες μέρες (μήπως εμείς δεν κάναμε το ίδιο;).Σας ευχαριστώ πολύ πολύ όλους για τις γλυκές ευχές σας για τον μικρό μου στην προηγούμενη ανάρτησηΣήμερα έχει μια απλή συνταγή για συνοδευτικό σε ψητό κρέας.

Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Παπρικάσι

(sidagi.gr)
up
541 users have voted.
Υλικά:  2 κιλά χοιρινή σπάλα1 πιπεριά2 κουταλιές της σούπας μπούκοβο1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι5 κουταλιές της σούπας κόκκινη γλυκιά πάπρικα4 μεγάλα κρεμμύδια2 κουταλιές της σούπας τριμμένο σκόρδο3 ξερά φύλλα δάφνης1 ποτήρι κόκκινο κρασί5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρηΛίγο μοσχοκάρυδοΛίγο αλάτι

Fra Diavolo από την Ιταλία

(sidagi.gr)
up
831 users have voted.
Υλικά:  1-2 κιλά γαρίδες1 ματσάκι μαϊντανό1 ματσάκι βασιλικό1 κρεμμύδι1 κουτί ντοματάκια1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί1 ποτήρι νερόλίγο μπούκοβοαλάτι  Αρχικά καθαρίζουμε τις γαρίδες. Απαιτούμενος χρόνος:  30 λεπτά Βαθμός δυσκολίας: 

Τυροκαυτερή με πιπεριά Φλωρίνης

(sidagi.gr)
up
570 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομα100 γραμμάρια φέτα100 γραμμάρια κατίκι ΔομοκούΜισή πιπεριά ΦλωρίνηςΜισή πιπεριά κέρατο καυτερή1/4 κουταλάκι του γλυκού μπούκοβοΑλάτιΠιπέριΛίγο ελαιόλαδο Πιπεράτο συνοδευτικό που ταιριάζει στο τραπέζι της Τσικνοπέμπτης! Απαιτούμενος χρόνος:  5 λεπτά

Γλυκές & Πικάντικες μπουκιές κοτόπουλου / Sweet & spicy chicken bites

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
235 users have voted.
Υπάρχουν φορές που δεν θες να σπαταλήσεις χρόνο για το μεσημεριανό φαγητό, κι αυτό γιατί εχεις φαει όλο το πρωϊνό με δουλειές άλλες και ξαφνικά χτυπάει καμπανάκι ... Πέρασε η ώρα και όλοι ρωτάνε ''τι ώρα θα φάμε ??''  Κι εδώ είναι που τους δίνεις απάντηση και μένουν με ανοιχτό το στόμα: το πολύ σε 20 λεπτά είναι η απάντηση.Κι εσύ δεν έχεις ακόμα ανάψει ούτε το μάτι της κουζίνας.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut