Κλασικό πιάτο με όσπρια που τρώγεται το ίδιο ευχάριστο τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι !!!Υλικά1/2 φασόλια γίγαντες3-4 κρεμμύδια ξερά σε ροδέλες2 καρότα σε ροδέλες2 κλωνάρια σέλινο κομμένο2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο1 κουτί ντοματάκια κονκασέ2 κουταλιές κοφτές σούπας πελτέ ντομάταςαλάτι-πιπέρι3/4 φλ ελαιόλαδο τσαγιούΤι κάνουμεΒάζετε τα φασόλια από το προηγούμενο βράδυ σε ένα βαθύ μπολ με χλιαρό νερό που θα τα σκεπάζει και τα αφήνετε να μουλιάσουν .Την επόμενη τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε κατσαρόλα με μπόλικο φρέσκο νερό και τα αφήνετε να βράσουν μέχρι να σκάσει η φλούδα τους .Στραγγί