Jump to Navigation

Βερικόπιτα!!!

up
56 users have voted.
Η ποιο γευστική,αφράτη εξαιρετική Βερικόπιτα!!!!        Υλικά για την πίτα:100 γρ βούτυρο μαλακό,200 γρ ζάχαρη,2 αυγά,1 βανίλια,300 γρ αλεύρι,1 κ γ μπέικιν παουντερ,100 γρ γάλα φρέσκο!!        Υλικά για τη καραμέλα:100 γρ ζάχαρη,20 ml νερό!    Και φυσικά Βερυκοκα πλυμένα και κομμένα στα δύο και βγαλμένο το κουκούτσι!           Εκτέλεση:Βάζουμε λαδόκολλα στο ταψι(30χ27)! Φτιάχνουμε την καραμέλα: Βάζουμε την ζάχαρη με το νερό σε τηγάνι! Ανακατεύουμε και μόλις αρχίζει να βράζει το αφήνουμε χωρίς να ανακατεύουμε να πάρει ωραίο καραμελενιο χρώμα!Ρίχνουμε την καραμέλα στο ταψί !Αφήνουμε να γίνει σαν
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κέικ λεμονιού, μαλακό σαν σύννεφο.. Αφράτο τούμπανο δεν έχω λόγια!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
10 users have voted.
Κέικ λεμονιού, μαλακό σαν σύννεφο.. Αφράτο τούμπανο Μαλακό  δεν έχω λόγια!!!Κέικ λεμονιού. μέχρι και ο άντρας μου που δε του αρέσουν γλυκά με λεμόνι, το λάτρεψε Φτιάξτε τοοοο είναι σούπερ !!!  300γρ. αλεύρι γοχ 2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1/2 κ.γ.

Το Γλυκό του Καλοκαιριού με Ελάχιστα Υλικά -Κερασόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
17 users have voted.
 Η πιο Εύκολη Κερασόπιτα Χωρίς Μίξερ! Το Γλυκό του Καλοκαιριού με Ελάχιστα Υλικά !!!Μιας και είναι η εποχή τους, σήμερα θα σου δείξω πως να φτιάξεις την πιο τέλεια κερασόπιτα χωρίς μίξερ με ζουμερά κεράσια !20-30 απύρηνα κεράσια280 γρ. καστανή ζάχαρη335 γρ. ηλιέλαιο3 αυγά1 πρέζα αλάτι385 γρ.

Κέικ με βερίκοκα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
58 users have voted.
·Κέικ με βερίκοκα!!Ένα υπέροχο αφράτο κέικ για το καφεδάκι μας και όχι μόνο!!!Υλικά130γρ βούτυρο175 γρ ζάχαρη3 αυγά240 αλεύρι που φουσκώνει μόνο του1/2 κ.γ αλάτι90 γρ κρέμα γάλακτος20 βερίκοκα κομμένα στην μέση1 βανίλιαΞύσμα από ένα λεμόνι4 κ.σ ζάχαρηΕκτέλεσηΒουτυρώνω καλά και στα πλαινα  μια φόρμα με αποσπώμενο πάτο 22 εκ .

Κέικ καρότο με γλάσο βανίλιας .. Δεν υπάρχει ωραιότερο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
115 users have voted.
. Eφτιαξα σε λίγα λεπτά μόνο κάροτ κέικ με γλάσο βανίλιας χωρίς μίξερ πάρα πολύ ωραίο κ οικονομικό .. Φτιάξτο κι εσύ και πες μου αν έχεις φάει ωραιότερο κέικ !!!!

Καροτ κέικ πολύ εύκολο κ νόστιμο !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
181 users have voted.
  Το αγαπημένο της μαμάς .. Και αφού το ζήτησε της το έφτιαξα ..Τις αρέσει σκέτο από πάνω ..Μα πραγματικά είναι αφρός πανεύκολο οικονομικό  πεντανόστιμο κ χωρίς μίξερ !!!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut