Jump to Navigation

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ // BACCALA FRITTO IN PASTELLA ARIOSA

up
47 users have voted.
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑΒακαλάος τηγανισμένος σε ωραίο κουρκούτι που γίνεται τραγανό και δεν πανιάζει.Το κουρκούτι αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε και γιά να τηγανίσετε λαχανικά.  Ο βακαλάος παραδοσιακά συνοδεύεται με σκορδαλιά; στο laboratorio κατά καιρούς έχουμε δοκιμάσει διάφορες σκορδαλιές : αλιάδα με πατάτα (δες εδώ), παραδοσιακή σκορδαλιά με ψωμί (η σκορδαλιά της φωτογραφίας, δες εδώ), σκορδαλιά με καρύδια και μπαλσάμικο (δες εδώ) και τέλος "ευρωπαϊκή" σάλτσα αϊόλι (δες εδώ).
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΓΑΡΙΔΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣ // MAZZANCOLLE AL BURRO, AGLIO E LIMONE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
109 users have voted.
ΓΑΡΙΔΕΣ ΛΕΜΟΝΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΟΡΔΑΤΕΣΥποδεχόμαστε τον φθινόπωρο με μία πολύ αγαπημένη, εύκολη γρήγορη και πεντανόστιμη συνταγούλα! Οι φρέσκιες γαρίδες αρχίζουν να εμφανίζονται και πάλι μέσα στο φθινόπωρο, αφού δεν αγαπάνε και πολύ τις μεγάλες καλοκαιρινές ζέστες. Βέβαια την συνταγή μπορείτε να την φτιάξετε οποιαδήποτε εποχή, με γαρίδες κατεψυγμένες ή τις αποψυγμένες που κυκλοφορούν συνήθως στην αγορά.

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗ // INSALATA DI LENTICCHIE BELUGA E GAMBERETTI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1028 users have voted.
 ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΥΡΕΣ ΦΑΚΕΣ BELUGA ΚΑΙ ΓΑΜΠΑΡΗΠριν λίγο καιρό ανακάλυψα τις μαύρες φακές μπελούγκα. Για όσους δεν τις γνωρίζουν, είναι μικρόσπερμες φακές, μαύρου χρώματος όταν είναι άβραστες (όταν βράσουν το χρώμα μετατρέπεται σε καστανό σκούρο) και εξ' αιτίας της όψης τους τις λένε "το χαβιάρι της φακής", εξ'ου και το beluga.

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKER // CURRY DI BACCALA ALLA SLOW COOKER

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
249 users have voted.
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΚΑΡΥ ΣΤΟ SLOW COOKERΓευστικότατο κάρι ψαριού, από την ινδική κουζίνα, μαγειρεμένο στο slow cooker. Τα αρώματα αυτής, της κατά τα άλλα απλούστατης συνταγής, είναι πραγματικά εξαίσια!

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑ // BACCALA FRITTO CON PASTELLA ALLA BIRRA GUINNESS

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
 ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΤΗΓΑΝΗΤΟΣ ΜΕ ΚΟΥΡΚΟΥΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΡΛΑΝΔΙΑΔοκιμάσαμε ακόμη ένα κουρκούτι για τηγανητό βακαλάο! Η συνταγή προέρχεται από την Ιρλανδία και έχει ως βασικό υλικό την "δικιά τους"μπύρα Guinness.

ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑ // SEPPIE AI CIPOLLOTTI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1155 users have voted.
  ΣΟΥΠΙΕΣ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΡΕΜΜΥΔΑΚΙΑΑνοιξιάτικες σουπιές με φρέσκα κρεμμυδάκια! Ένας μεζές που απολαύσαμε στο τραπέζι της Καθαράς Δευτέρας ...Δόση : για 4-5 άτομαΒαθμός δυσκολίας συνταγής : εύκοληΥλικά : 2 kg σουπιές (4 σουπιές μετρίου μεγέθους),                5 κ.σ. ελαιόλαδο εξαιρετικό παρθένο,                2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα,                1/3 ματσάκι άνηθο,                 1 φλ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut