Βάψιμο αυγών με χρώματα ζαχαροπλαστικήςΧρόνια κυκλοφορεί στο διαδίκτυο η μέθοδος για βάψιμο πασχαλινών αυγών με χρώματα ζαχαροπλαστικής αλλά ποτέ δεν μπήκα στη διαδικασία να δοκιμάσω αν πετυχαίνει!
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ ΜΕ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΜΑΝΙΤΑΡΙΑΜη με παρεξηγήσετε, ανήκω σ'αυτούς που δεν αγαπούν την κλασική μαγειρίτσα και τα "μέρη" κρέατος που αυτή περιέχει.
ΛΑΜΠΡΟΨΩΜΟΕυωδιαστό κι αφράτο, τούτο το ψωμί δεν διαφέρει πολύ απ' τις ζύμες που συνήθως κάνουμε για το καθημερινό μας καρβέλι, έχει όμως όλη την λαμπρότητα για να συμπεριληφθεί στο πασχαλινό μας τραπέζι.Ταπεινό σε υλικά, πλούσιο όμως τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση! Τα υλικά που θα χρειαστούμε βγάζουν 1 λαμπρόψωμο για 5 άτομα και είναι τα εξής:450 γρ.
ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΜΕ ΜΕΛΙ ΤΗΣ ΜΑΡΙΦΑΝΗΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ ΓΕΜΑΤΟ ΙΝΕΣ | ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΑΦΡΑΤΟ ΓΙΑ ΜΕΡΕΣ | ΤΣΟΥΡΕΚΙ ΣΑΝ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥΠάσχα και Λαμπρή.. Μυρωδιές που λίγο πολύ όλους μας ταξιδεύουν σε στιγμές του παρελθόντος με νοσταλγία. Σε χέρια που δώσανε ένα χέρι βοηθείας, σε εικόνες που μεταφέρουν στο νου τις προετοιμασίες της Μεγάλης Εβδομάδας.