Jump to Navigation

Αλμυρό κέικ με φέτα κ λαχανικά !!!

up
99 users have voted.
 Αυτό το κέικ είναι η τέλεια επιλογή για να ”κρύψεις” τα λαχανικά και να μην το καταλάβει κανείς. Είναι νόστιμο, εύκολο και γρήγορο με υλικά που όλοι αγαπάμε !!!Μερίδες10 ΜερίδεςΘα χρειαστείς 1 μέτριο κολοκύθι 2 μέτρια καρότα 3 αυγά 1/3 φλ. ελαιόλαδο 100 ml γάλα 200 γρ. τριμμένη φέτα 200 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο 1 κ.σ άνηθο 1 κ.σ μαϊντανό 1 κ.γλ baking powder 150 γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις (γ.ο.χ) κοσκινισμένο Αλάτι και πιπέρι1Ανάβουμε τον φούρνο στους 170 βαθμούς στις αντιστάσεις ώστε να προθερμαθεί. Θα ψήσουμε στην τελευταία σχάρα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Το πιο αφράτο κέικ που έχετε δοκιμάσει!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
234 users have voted.
Το πιο αφράτο κέικ που έχετε δοκιμάσει!!!Chiffon cake (Σιφόν κέικ) το ποιο αφράτο και μαλακό κέικ που έχετε δοκιμάσει!!!Το ποιο αφράτο και μαλακό κέικ!!! Δεν χρειάζονται πολλά υλικά και έχετε ένα πολύ ωραίο κέικ που λατρεύουν τα παιδιά και ο καφές μας!!

Ζουμερή καρυδόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
352 users have voted.
Ζουμερή καρυδόπιτα – Δοκιμάστε τη!ΥλικάΓια το γλυκό1 φλιτζάνι καρύδια, τριμμένα10 αυγά1½ φλιτζάνι ζάχαρη1 φλιτζάνι αλεύρι¾ φλιτζανιού σιμιγδάλι ψιλό1 κ.γ. κανέλα1 βανίλια3 κ.γ.

Κέικ – αφράτο, πεντανόστιμο και γεμάτο αναμνήσεις!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
400 users have voted.
Το πιο Μαμαδίστικο Αφράτο Σχολικό Κέικ για κολατσιό και όχι Μόνο!!Θυμάστε το κέικ που μοσχομύριζε όλο το σπίτι όταν το έφτιαχνε η μαμά; Αυτό ακριβώς είναι το Σχολικό Μαμαδίστικο Κέικ – αφράτο, πεντανόστιμο και γεμάτο αναμνήσεις!Πανεύκολο, πεντανόστιμο σούπερ Αφράτο και Μυρωδάτο που μένει έτσι 1 Εβδομάδα, αν προλάβει δηλαδή!!!Σχολικό Μαμαδίστικο Κέικ440 γρ Ζάχαρη κρυσταλλική250 γρ Βούτυρο μαλακό σε

Mυρωδάτη καρυδόπιτα που συνοδεύεται υπέροχα με παγωτό βανιλια!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
405 users have voted.
Mυρωδάτη καρυδόπιτα που συνοδεύεται υπέροχα με παγωτό βανιλια!!!ΜΥΡΩΔΑΤΗ ΚΑΡΥΔΟΠΙΤΑ!!!Χτυπάμε στο μίξερ τα ασπράδια από 10 αυγά μαρέγκα ρίχνοντας μέσα μια πρέζα αλάτι....Τα αφήνουμε στην άκρηΧτυπάμε τους κρόκους με 10 κ. σ. ζάχαρη... λίγο λικέρ και 2 βανιλιες...Ρίχνουμε μέσα 10 κουτ. καρύδι 10.κ.σιμιγδάλι ψιλό... .1 μπέικιν.. 1κ.σ.κακάο...1κ.γλ.κανέλα...μισό κ. γλ.

Το Ωραιότερο Κέικ με Ολόφρεσκα ολόκληρα Σύκα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
422 users have voted, including you.
Θέλετε το Ωραιότερο Κέικ με Ολόφρεσκα ολόκληρα Σύκα, και ΟΛΑ αυτά σε ένα Μούλτι Μόνο!!Ένα Πανεύκολο, πεντανόστιμο, πρωτότυπο Κέικ με Ολόφρεσκα και Ολόκληρα Σύκα για το πιο Αφράτο, Ζουμερό και απίστευτα Αρωματικό Κέικ που σίγουρα θα πάθετε ΣΟΚ, με απλά υλικά που είμαι σίγουρος οτι τώρα όλοι τα έχετε σπίτι!!!Κέικ με Φρέσκα Σύκα Θεϊκό200-240 γρ Φρέσκα Ώριμα και Αρωματικά Σύκα2 Αυγά100 γρ Ζάχαρη κρυστ


Main menu 2

1 | by Dr. Radut