Jump to Navigation

Άλειμμα με αβοκάντο, καρύδια και σκόρδο

up
32 users have voted.
Στον απόηχο της 25ης Μαρτίου και με την ευκαιρία της σκορδαλιάς που κάποιοι στο τριώροφο δεν αγαπούν και τόσο, έφτιαξα ένα dip με αβοκάντο, μοσχολέμονο  (δηλαδή lime) που λατρεύω με λίγο σκόρδο αλλά και καρύδια. Η συνταγή μου βασίστηκε στην ιδέα της σκορδαλιάς με ψωμί και καρύδια και δεν το μετάνιωσα.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

'Αλειμμα με διπλή σοκολάτα & μπανάνα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1188 users have voted.
Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!! Μια βόλτα έξω, στη φύση... θα μας πείσει ότι ο χειμώνας είναι εδώ! Τα κατακίτρινα φύλλα εγκαταλείπουν γρήγορα τα κλαδιά και στρώνουν παχιά χειμωνιάτικα χαλιά!

Νηστίσιμη πραλίνα φουντουκιού... ο σοκολατένιος πειρασμός τώρα και στη νηστεία!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
392 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! Μουντός καιρός, αυτοκίνητα να κατεβαίνουν από τον Χορτιάτη φορτωμένα με χιόνια κι ο Μάρτης να μας δείχνει την άσχημη πλευρά του και να μας φορτώνει επιπλέον κατήφεια θαρρείς και δεν φτάνει η καθημερινότητα κι όλα αυτά που συμβαίνουν σε τούτη τη χώρα!Όχι...

Φθινοπωρινό άλειμμα μήλου

(tantekiki.blogspot.gr)
up
286 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!! Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά, οι βροχές καλά κρατούν, η ψύχρα είναι πια εδώ.

Ένα υγιεινό και νηστήσιμο άλειμμα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
254 users have voted.
Οι βιταμίνες στήνουν χορό εν μέσω της νηστείας! Η νοστιμιά σύμμαχος της υγείας σ' αυτό το άλειμμα που καταλήγει να είναι εθιστικό. Συστατικά του;;; Οι πιο υγιεινές λιχουδιές που υπάρχουν... ταχίνι, χυμό πορτοκαλιού, κουβερτούρα και μέλι!! Είπατε κάτι;;;; Εντάξει οι θερμίδες του ελαφρά αυξημένες αλλά όχι χαμένες, όχι κούφιες... πλήρεις από θρεπτικά συστατικά, βιταμίνες, ιχνοστοιχεία.

Άλειμμα λευκής σοκολάτας

(tantekiki.blogspot.gr)
up
383 users have voted.
Μερέντα, Νουτέλα, λευκή, μαύρη ή μάλλον καφέ, σοκολατένια σίγουρα, εθιστική ...ακόμη πιο σίγουρα, η μεγάλη αγάπη μεγάλων και μικρών αλλά και το καταφύγιο του κάθε ...πικραμένου που του ανεβάζει τα επίπεδα ορμονών στα ύψη κι έτσι καταφέρνει να "τα βγάλει πέρα" με τα δύσκολα! Αυτά τα αλείμματα με "καταδιώκουν"!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut