Jump to Navigation

Μοσχαράκι φρικασέ με μαρούλια

up
648 users have voted.
Υλικά--------Για το αυγολέμονο χυμό από δύο λεμόνια ,ένα αυγό και μιά κούπα απ'τον ζωμό του κρέατοςΓια το φρικασέ1300 γραμμ. κρέας μοσχαρίσιο ποντίκι ή χτένι2 ματσάκια κρεμμυδάκια φρέσκα1/2 ματσάκι άνηθο2 μεγάλα μαρούλια ή τρία μέτρια1 κούπα ελαιόλαδο1 κρεμμύδι ξερό κόκκινο1 ποτηράκι του κρασιού λευκό κρασίαλάτι και πιπέριΕκτέλεση------------Πλένουμε καλά τα μαρούλια , τα κρεμμυδάκια και τον άνηθο .Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια τα μαρούλια και ψιλοκόβουμε τον άνηθο. Τα κρεμμυδάκια τα κόβουμε σε ροδέλες μέτριες.Στην χύτρα βάζουμε το μισό λάδι και το ξερό κρεμμύδι κομμένο σε χοντρά κομμάτια .
Διάβασε τη συνταγή στο ioccalice.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Γιουβέτσι μοσχαράκι μπουκιά και συχώριο ..!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
8 users have voted.
Γιουβέτσι μοσχαράκι..!!Υλικά -ΕκτέλεσηΤσιγαρίζω το κρέας που είναι από στήθος με δυο μεγάλα κρεμμύδια, σβήνω με μισό ποτήρι του κρασιού κρασί, μετά ρίχνω αλάτι πιπέρι μπαχάρι σπιτική σάλτσα και μια κουταλιά σούπας πελτέ  κανέλα και νερό.Μόλις βράσει το κρέας προθερμαίνω τον φούρνο, ρίχνω αρκετό νερό μετά στην κατσαρόλα κ αφήνω να πάρει βράσει βάζω το κρέας στο ταψί και ρίχνω το καυτό ζουμί ...

Φαγητό της Μαμάς σε 1 κατσαρόλα: Λάχανο με Κρέας που Λιώνει στο στόμα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
59 users have voted.
Φαγητό της Μαμάς σε 1 κατσαρόλα: Λάχανο με Κρέας που Λιώνει στο στόμα!!!Μάθε πώς να φτιάξεις εύκολο και πεντανόστιμο λάχανο με κρέας, ένα από τα πιο αγαπημένα σπιτικά φαγητά! Αυτή η παραδοσιακή συνταγή μαγειρεύεται σε μία κατσαρόλα και είναι ιδανική για όλη την οικογένεια. Δες βήμα-βήμα πώς να φτιάξεις το τέλειο λάχανο με κρέας με απλά υλικά και φοβερή γεύση!700 γρ.

Συκωταριά λαδορίγανη πεντανόστιμη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
153 users have voted.
ΣΥΚΩΤΑΡΙΑ ΛΑΔΟΡΙΓΑΝΗ !!♥️Υλικά 1 συκωταριά από αρνάκι 1 ποτήρι του κρασιού λευκο κρασί1 ποτήρι του κρασιού λάδιλίγο ξίδι για το σβήσιμοχυμό από 1 λεμόνι Αλάτι ρίγανη πιπέριΕκτέλεσηΠλένω και ζεματάω την συκωταριά!! Μετά την κόβω σε μικρά κομμάτια!! Μέσα σε τηγάνι προσθέτω τη συκωταριά σβήνω με λίγο ξίδι και ρίχνω τόσο νερό όσο να τη σκεπάζει!!

Λαχμαντζούν απλά κ πολύ νόστιμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
160 users have voted.
 .Σουβλάκια θέλανε τα παιδιά ..Λαχμαντζούν τους έφτιαξα κ ξετρελαθήκανε !!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut