Jump to Navigation

Σαλάτα κουνουπίδι σε σάλτσα με κάσιους

up
39 users have voted.
 Αυτήν την εποχή τα κουνουπίδια και τα μπρόκολα είναι στο φόρτε τους.Πριν λίγες ημέρες, μου έφερε ο καλός μου δύο μικρά κουνουπιδάκια.Προσωπικά προτιμώ το μπρόκολο, μιας και είναι πιο ωφέλιμο, νοστιμότερο και κυρίως ....... μυρίζει λιγότερο!Βρέθηκα λοιπόν με τα κουνουπιδάκια και σκεφτόμουν τι να τα κάνω.Θα μου πείτε οι συνταγές πολλές. Αλλά ο καλός μου, μου είχε ζητήσει σαλάτα. Αν θυμάμαι καλά, θα πρέπει να είχα φτιάξει ψαράκι σαν κυρίως φαγητό εκείνη την ημέρα. Οπότε μια σαλάτα κουνουπιδιού, ήταν ότι έπρεπε!Αποφάσισα να φτιάξω παράλληλα μια γλυκόξινη σάλτσα, για να το σερβίρω.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο syntageskardias.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μελιτζάνες -Πατάτες με γέμιση κιμά κ τυρί που λιώνει στον φούρνο καταπληκτικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
80 users have voted.
 Σημερινό ... Φαγητό να γλύφεις  και το πιάτο !!! Πολύ εύκολο, γρήγορο, πολύ πολύ πολύ γευστικό λίγα υλικά-οικονομικό -και τύφλα να έχει ο Μουσακάς !!!! Θα ήθελα πολύ να το φτιάξετε θα ξετρελαθούν όλοι !!!

Φλογέρες λαχανικών vegetarian

(tantekiki.blogspot.gr)
up
70 users have voted.
Το Πάσχα μπορεί να πέρασε αλλά σήμερα σου έχω πρόταση τέλεια για πικ νικ, βραδινό μπροστά στην τηλεόραση αλλά και για μεζεδάκι ή ορεκτικό σε κάποιο από τα ανοιξιάτικα παρεϊστικα σαββατόβραδα.

Ενα πολύ ωραίο νόστιμο οικονομικό γρήγορο φαγητό με λαχανικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
113 users have voted.
Ενα υπέροχο φαγητό με λαχανικά πολύ νόστιμο γρήγορο εύκολο κ πολύ οικονομικό ...Από γεύση ..Δεν το συζητώ θα το ξαναφτιάξω σε μεγαλύτερο ταψί συντόμως !!!

Ρολάκια μελιτζάνας με κεφτεδάκια με συνοδευτικό ρύζι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
312 users have voted.
Τυλιχτό μελιτζάνας με κεφτεδάκια !!!Για όσους αναρωτιούνται τι να μαγειρέψουν πάλι ...Να μία ωραία συνταγή που έφτιαξα σήμερα κ άρεσε πολύ !!!Τα κεφτεδάκια που με ρωτάτε μόνο τα πλάθουμε δεν τα ψήνουμε κ τα τυλίγουμε με την μελιτζάνα.. Ψήνονται στον φούρνο .

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
452 users have voted.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣΝόστιμες πατάτες σας έχω για σήμερα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut