Jump to Navigation

Σαλάτα με κριθαράκι, ελιές και αγγούρι

up
71 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομα1/2 κούπα κριθαράκι150 γραμμάρια φέτα20 ελιές μαύρες καθαρισμένες2 αγγουράκια ψιλοκομμέναΘυμάριΒασιλικόςΕλαιόλαδοΑλάτιΠιπέρι Δροσερή και εύκολη σαλάτα για όλες τις ώρες Απαιτούμενος χρόνος:  15 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  1 Ονοματεπώνυμο email
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Παντζαροσαλάτα σήμερα πραγματικά ..ΟΝΕΙΡΟ !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
423 users have voted.
Παντζαροσαλάτα σήμερα πραγματικά ..ΟΝΕΙΡΟ !!!Η πιο ωραία παντζαροσαλάτα που έχω φάει ποτέ !!!!Υλικά 1 κιλό παντζάρια με τα φύλλατουσ 1 χούφτα καρύδια ψιλοκομμένα 70 γραμ φέτα τριμμένη σε κομματάκια με το χέρι -βάλτε μπόλικη του πάει πολύdressing ποσότητα όπως κ όσο θέλετε Λίγο λάδι μηλόξυδο ή ξύδι όσο θέλεις αλάτι πιπέρι1 λιωμένη σκελίδα σκόρδο..Πλένουμε καλά τα παντζάρια χωριστά τα γουλιά από τα

Δροσερή πολυχρωμη σαλάτα με σως !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
673 users have voted.
Πολύχρωμη σαλάτα με λαχταριστή σως !!!Αυτή η δροσερή πολυχρωμη σαλάτα είναι σαν ένας πίνακας ζωγραφικής, γεμάτος με φωτεινά χρώματα και αρώματα, είναι μια πραγματική εμπειρία γεύσης και ομορφιάς. Η λαχταριστή παρουσία της στο τραπέζι κάνει την σαλάτα αυτή ιδανική για κάθε περίσταση. Σαν συνοδευτικό με το γεύμα προσθέτει μια φρεσκάδα που αναδεικνύει τα υπόλοιπα πιάτα.

ΚΟΝΤΙΛΙΌΝΕ : Η "ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ" ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΚΟΎΡΙΑ // CONDIGLIONE LA INSALATA RUSTICA LIGURE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1087 users have voted.
ΚΟΝΤΙΛΙΌΝΕ : Η "ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ" ΣΑΛΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΓΚΟΎΡΙΑCondiglione (κοντιλιόνε) ή στην τοπική διάλεκτο condigión (κοντιτζιόν) μια μεσογειακή σαλάτα από την τοπική κουζίνα της Λιγκούρια. Συνδυάζει υλικά της γης και της θάλασσας και είναι πολύ πλούσια σε γεύση και αρώματα!

Σαλάτα του Καίσαρα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1476 users have voted.
  Πεντανόστιμη και χορταστική σαλάτα του Καίσαρα !!!    Υλικά για τη σαλάτα:    1 μαρούλι μεσαίο    250γρ. κοτόπουλο ψημένο    φλούδες παρμεζάνας    1-2 χούφτες κρουτόνς    Για τη σως:    3 κ.σ. μαγιονέζα    2 φιλέτα αντζούγιας    1 κ.γ. μουστάρδα    1 κ.σ. χυμό λεμονιού    3 κ.σ. ελαιόλαδο    1 σκελίδα σκόρδο    αλάτι & πιπέρι    Για το κοτόπουλο:    250 γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut