Υλικά: 
    
            
                    1 κονσέρβα τόνου6-8 μικροί ντάκοι6-7 φιλετάκια αντζούγιας3 κουταλιές της σούπας κρεμώδες τυρί½ φλιτζάνι τσαγιού ψιλκομμένο άνηθο5-6 πράσινες ελιές πλυμένες και ψιλκομμένες.1 λεμόνι ακέρωτο (θα χρησιμοποιήσουμε το ξύσμα του)½ λεμόνι (θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό του)πιπέρι φρεσκοτριμμένο 
        
        
Ένας διαφορετικός τρόπος με τον οποίο μπορείτε να χαρείτε τη γεύση του κρητικού παξιμαδιού.
      Απαιτούμενος χρόνος: 
    
            
                    25 λεπτά        
        
      Βαθμός δυσκολίας: