Jump to Navigation

Καζάν Ντιπι Μικρασιάτικο γλυκό !!!

up
100 users have voted.
 - To Καζάν Ντιπι είναι ίσως το πιο νόστιμο και ταυτόχρονα απλό Μικρασιάτικο γλυκό!!! ΥΛΙΚΑ 1 λίτρο γάλα (Αν βρείτε βουβαλίσιο ακόμα καλυτέρα) 7 ½ κουταλιές της σούπας κορν φλαουρ 2 καψουλες βανίλια 1 ½ ζάχαρη λίγο βούτυρο και άχνη ζάχαρηΤι κάνουμε Βάζουμε σε κατσαρόλα το γάλα και αρχίζουμε την διαδικασία μόλις αρχίσει και αχνίζει ρίχνουμε το κορν φλαουρ και χαμηλώνουμε την φωτιά ανακατεύοντας συνέχεια μόλις αρχίσει και πήζει η κρέμα ρίχνουμε τις βανίλιες ανακατεύουμε για ακόμα δυο λεπτά και βγάζουμε από την εστία.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τα Θεϊκά Μελομακάρονα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
135 users have voted.
Τα Ωραιότερα Μελομακάρονα  τα έφτιαξα φέτος, μετά από πολλές δοκιμές για να δοκιμάσετε την πιο επιτυχημένη Επαγγελματική Συνταγή! Απόλυτης Επιτυχία για τραγανά απέξω και τόσο Μελωμένα στο εσωτερικό τους που σίγουρα θα κάνουν Θραύση.

Τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
161 users have voted, including you.
Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά!!!Φτιάξε τα πιο εύκολα και λαχταριστά τρουφάκια Lila Pause με μόλις 3 υλικά! Μια γρήγορη, εντυπωσιακή συνταγή με την αγαπημένη σου γεύση που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους. Ιδανικά για γιορτές, κεράσματα ή όταν θέλεις ένα γλυκό στο λεπτό!150 γρ. αλεσμένα choco pops (δημητριακά)225 γρ.

Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
203 users have voted.
Δεν εχω λόγια για αυτή την Γλυκιά Αμαρτία - Σιροπιαστή Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας έχετε ξανά δει;;; Αν όχι ε τότε αυτή την Συνταγή μην την χάσετε!!Μια Συνταγή Θεϊκή πραγματικά, μοιάζει με την αγαπημένη Πορτοκαλόπιτα αλλά όχι δεν είναι, είναι Μηλόπιτα με Φύλλα Κρούστας και ένα Κυδώνι για περισσότερη Γεύση, και ΟΛΑ αυτά τα υπέροχα συνδυάζονται για αυτή την Θεϊκή Σιροπιαστή Μηλόπιτα που πραγματικά η

Σοκολατάκια κάστανο....!!! Νηστίσιμα.

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
207 users have voted, including you.
 Σοκολατάκια κάστανο....!!!

Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
296 users have voted, including you.
Ένα Ονειρικό Μιλφέιγ πανεύκολο, πεντανόστιμο με σπιτική Βελούδινη κρέμα Ζαχαροπλαστικής!!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut