Jump to Navigation

Μύδια αχνιστά !!!

up
74 users have voted.
 Υλικά 1.500 γρ. μύδια με κέλυφος καθαρισμένα40 γρ. ελαιόλαδο50 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο100 γρ. λευκό ξηρό κρασί½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέριΕκτέλεση1. Καθαρίζετε (ξύνετε ) και πλένετε καλά τα μύδια με άφθονο κρύο νερό και τα στραγγίζετε.2. Μέσα σε μια κατσαρόλα βάζετε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι να τσιγαριστεί ελαφρά με το ελαιόλαδο και στη συνέχεια, προσθέτετε το λευκό κρασί .3. Δυναμώνετε τη φωτιά και ρίχνετε τα μύδια, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και το τριμμένο πιπέρι.4. Σκεπάζετε την κατσαρόλα με το καπάκι και αφήνετε να αχνιστούν για 5 λεπτά.5.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
263 users have voted.
Φτιάξε Εύκολα τις Πιο Νόστιμες Γαρίδες Σαγανάκι (Νηστίσιμες!!!Ανακαλύψτε την πιο εύκολη και γευστική συνταγή για γαρίδες σαγανάκι! Σε μόλις 15 λεπτά, θα φτιάξετε το πιο νόστιμο πιάτο με γαρίδες, τυρί και ντομάτα, ιδανικό για κάθε περίσταση. Μάθετε βήμα-βήμα πώς να φτιάξετε γαρίδες σαγανάκι με τον πιο απλό τρόπο και εντυπωσιάστε τους πάντες με την αξεπέραστη γεύση!500 γρ.

Ψάρι πέρκα στον φούρνο με μανιτάρια κ λαχανικά απίστευτη νοστιμιά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
260 users have voted.
  Σημερινό ...Πεντανόστιμο νηστίσιμο φαγάκι με Πέρκα,μανιτάρια και λαχανικά !!!

ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
320 users have voted.
ΛΑΒΡΑΚΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΣΤΟ ΦΟΥΡΝΟΑπλό και νόστιμο ψαράκι στο φούρνο με λαχανικά για όλη την οικογένεια..Υλικά (για κάθε επιπλέον μερίδα πολλαπλασιάζουμε τη δόση)1 λαβράκι 450γρ.

Νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
324 users have voted.
ΟΛΑ Τα Μυστικά Για Θράψαλα Τηγανητά Με Τέλεια Τραγανή Κρούστα ❤️Μάθετε πώς να φτιάξετε τα πιο νόστιμα και τραγανά τηγανητά θραψαλά με την τέλεια χρυσαφένια κρούστα! Ακολουθήστε τη συνταγή και τα μυστικά για να πετύχετε το απόλυτο αποτέλεσμα. Ιδανικό για όλα τα αγαπημένα θαλασσινά πιάτα και για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας!900 γρ. θράψαλα σε ροδέλεςανθρακούχο νερό150 γρ.

Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
518 users have voted.
 Δες πώς να Μαγειρέψεις το Χταπόδι Ξιδάτο πιο Μαλακό από Ποτέ ❤️ΥΛΙΚΑΑνακάλυψε την τέλεια συνταγή για χταπόδι ξυδάτο που λιώνει στο στόμα! Αυτή η εύκολη και νόστιμη συνταγή θα σου δώσει το πιο μαλακό και γευστικό χταπόδι, έτοιμο σε λίγα μόνο βήματα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut