Jump to Navigation

Παγωτό Μόκα με σοκολάτα γάλακτος και φουντούκια!!

up
34 users have voted.
  1 κουτί γάλα εβαπορέ1 κουτί γάλα ζαχαρούχο 1 κουτί φυτική σαντιγί4 κ.σ έτοιμο μείγμα Choco Cappuccino (υπάρχουν τέτοια μείγματα σε όλα τα μεγάλα super market στο τμήμα με τους καφέδες. Το δικό μου το προμηθεύομαι από τα Lidl σε συσκευασία των 500 γρ και σε πολύ συμφέρουσα τιμή)1 κ.γ καφέ στιγμιαίο1 σοκολάτα γάλακτος με ολόκληρα φουντούκια1 κ.σ γλυκόζη Βάζουμε τα γάλατα και τη φυτική σαντιγί στη κατάψυξη τουλάχιστον για 2-3 ώρες. Σπάμε με το χέρι τη σοκολάτα σε ακανόνιστα κομμάτια. Διαλύουμε το στιγμιαίο καφέ και το Choco Cappuccino μέσα στο παγωμένο εβαπορέ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Παγωτό Φράουλας Μοναδικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
Τέτοιο Παγωτό Φράουλας δεν έχετε ξανά δει ποτέ! Με 3 Υλικά ΜΟΝΟ και τεχνική που δεν έχετε ξανά δει ΠΟΥΘΕΝΑ!!Ένα εκπληκτικό Παγωτό Φράουλας με 3 Υλικά ΜΟΝΟ με υλικό και τεχνική που δεν έχετε ξανά δει, χωρίς Παγωτομηχανή και χωρίς Αυγά. Έτοιμο σε χρόνο Εξπρές και πανεύκολο,όσο από γεύση και υφή Όνειρο.

Παγωτό καραμέλα με 2 υλικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
76 users have voted.
 Hξερες ότι μόνο με 2 υλικά μπορείς να κάνεις αυτό το τέλειο  παγωτό ?!!!Πραγματικά είναι πανεύκολο  κ βελούδινο !!! ΑΠΊΘΑΝΟ !!!Υλικά400 γρμ κρύα κρέμα γάλακτος με 35% λιπαρά1 καραμελωμένο ζαχαρούχο 397γραμ-Dulce de leche- Tιπς Θες  έξτρα τσαχπινιά ?

Δες πώς να φτιάξεις εύκολο σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος, μόνο με 3 υλικά!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
127 users have voted.
Το Πιο Εύκολο Σπιτικό Παγωτό Χωρίς Ζάχαρη και Χωρίς Κρέμα Γάλακτος - Μόνο 3 Υλικά!!!Δες πώς να φτιάξεις εύκολο σπιτικό παγωτό χωρίς ζάχαρη και χωρίς κρέμα γάλακτος, μόνο με 3 υλικά! Αυτή η γρήγορη και υγιεινή συνταγή είναι ιδανική για όσους προσέχουν τη διατροφή τους αλλά δεν θέλουν να στερηθούν τη γεύση.

Απολαυστικά Παγωτίνια Σαντουιτσάκια !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
138 users have voted.
Θέλετε την πιο πανεύκολη συνταγή για τα πιο Απολαυστικά Παγωτίνια Σαντουιτσάκια ;;;Αν ναι, εδώ σας έχω την απόλυτη και πιο πανεύκολη συνταγή για ατομικά Παγωτίνια Σαντουιτσάκια Μπισκότου με 5 Υλικά Μόνο, γίνονται Γευστική και Εμφανισιακά σαν να είναι Επαγγελματική απο ζαχαροπλαστείο.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut