Jump to Navigation

Μοσχολέμονο και σοκολάτα σ' ένα υγρό κέικ

up
104 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Προσπαθώντας να αρχίσει γλυκά η εβδομάδα ένα νόστιμο κέικ η σημερινή πρόταση! Ένα κέικ με άρωμα μοσχολέμονο, χρώμα κιτρινωπό από το καλαμποκάλευρο και νοστιμιά από το αμύγδαλο και τις σταγόνες σοκολάτας! Όσο για το μαυροκούκι... του χαρίζει την τελευταία πινελιά και το κάνει μοναδικό.... ναι, καλά διαβάσατε μοναδικό!Τώρα, νομίζω πώς ξέρω τί σκέφτεστε... "Μα τί κάνει η Tante Kiki; Δεν θα δώσει και καμιά πιο υγιεινή λιχουδιά; Όλο σοκολάτα κυκλοφορεί στην κουζίνα της;; Εεεεε, ναι! Αυτό τον καιρό έχω αποκτήσει μια εμμονή με τη σοκολάτα!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Κέικ ή Βασιλόπιτα με κάστανο και σοκολάτα

(tantekiki.blogspot.gr)
up
779 users have voted.
Την Τετάρτη είχαμε Θεοφάνεια! Ναι, ξέρω ότι το ξέρετε! Εκείνο που πολλοί, ίσως, δεν γνωρίζουν είναι ότι σε πάρα πολλά μέρη της Ελλάδας αλλά και στο εξωτερικό (π.χ.

Τριφτή βασιλόπιτα Καππαδοκίας για το 2016

(tantekiki.blogspot.gr)
up
848 users have voted.
Καλησπέρα σας! Στην τελευταία ανάρτηση του 2015, την τιμητική της θα έχει μια βασιλόπιτα της οποίας τη συνταγή έψαχνα καιρό. Είχα βρεί κάποιες ... χωρίς να ξέρω το γιατί δεν με ...έπεισαν αν και μπορεί να ήταν τέλειες! Κι ύστερα... κάποια στιγμή ψάχνοντας έπεσα πάνω στη συγκεκριμένη...

"Sweet November" cake

(tantekiki.blogspot.gr)
up
652 users have voted, including you.
"Sweet November" βαπτίστηκε αυτό το κέικ με τη μισόυγρη υφή του σαν τα νοτισμένα από τη βροχή χώματα του Νοέμβρη. Ένα κέικ με σκούρο, γήινο και μουντό χρώμα που ξέρει να κρύβει την υπέροχη, φρουτένια και γήινη γεύση του!Τα μισόξερα φύλλα άρχισαν να γεμίζουν τις αυλές σε κάθε απόχρωση από την αχνή πράσινη μέχρι την κίτρινη και την κόκκινη.

To κέικ... "Άνευ"...

(tantekiki.blogspot.gr)
up
751 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα!!! :)Μετά από ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο γκρίζα σύννεφα, μπουμπουνητά και πολλή μα πολλή βροχή ξημέρωσε η καινούρια εβδομάδα κι αυτή βροχερή, μουντή, με μια ελαφριά ψύχρα που μας θυμίζει ότι ο Οκτώβρης προχωρά αποφασιστικά! Όχι γκρινιάρα δεν είμαι ...από τη φύση μου αλλά η αλήθεια  είναι αυτή!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut