Jump to Navigation

Μαρμελάδες

Μαρμελάδες

Σάλτσα μήλου

(epipantosepistitou-efik.blogspot.gr)
up
365 users have voted.
Σάλτσα... κρέμα....μαρμελαδίτσα....βαφτίστε την όπως θέλετε......εγώ προσωπικά την τρώω με το κουτάλι και μάλιστα δεν αφήνω και κανένα να πλησιάσει...χααχαχαχαχ...για αυτό το λόγο να αυξήσετε τις ποσότητες...μην πείτε ότι δεν ενημέρωσα...... Λόγω της πηκτίνης του μήλου, πήζει από μόνη

σταφύλι μαρμελάδα !

(amateurdecuisine.blogspot.gr)
up
225 users have voted.
και γιατί όχι ; πέρυσι, από μιά κληματαριά, μάζεψα σταφύλι με αρκετό κουκούτσι μέσα, που δεν γινόταν να βγεί...έτσι, φτιάξαμε γλυκό του κουταλιού, με το κουκούτσι μέσα !ΕΔΩ : μοσχοβόλησε σταφύλι άγριο κι αράντιστο !τις προάλλες, ξαναμάζεψα τσαμπιά, από αλλιώτικο κλήμα.μαύρη ρόγα μικρή, σφιχτή, αφρόντιστη, στρουμπουλή κι ατίθαση, μ' ένα σωρό κουκούτσια μέσα...μόλις ένα κιλό...

Μαρμελάδα μήλο

(www.sidages.gr)
up
176 users have voted.
Σας παρουσιάζουμε μια εύκολη και νόστιμη μαρμελάδα, τη μαρμελάδα μήλο! Δοκιμάστε τη! Μαρμελάδα σχετικά υλικά : Συνταγές με μηλο Συνταγές με ζάχαρη Καθαρίζουμε τα μήλα και τα τρίβουμε στον τρίφτη από τη χοντρή μεριά. Στύβουμε από πάνω από τα τριμμένα μήλα λίγο λεμόνι για να μη μαυρίσουν. 'Οση ποσό...

ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ BELLE HÉLÈNE - CONFETTURA BELLE HÉLÈNE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
256 users have voted.
ΜΑΡΜΕΛΛΑΔΑ BELLE HÉLÈNEΑληθεια, τι σχεση μπορει να εχουν τα αχλαδια, η σοκολατα και η Ωραια Ελενη? Το γλυκακι με το ονομα  Poire belle Hélène, αποτελειται απο αχλαδια χωρις την φλουδα, βρασμενα σε σιροπι ζαχαρης, τα οποια σερβιρονται με σως σοκολατας και παγωτο βανιλλια. Δημιουργηθηκε γυρω στα 1864 απο τον Auguste Escoffier, ο οποιος του εδωσε το ονομα της διασημης ...

Μαρμελάδα ροδάκινο πολύ εύκολη !!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
137 users have voted.
Με την συνταγή αυτή φτιάχνουμε ένα μεγάλο βάζο μαρμελάδα.15 ροδάκινα μεγάλα ,προτιμούμε πιο ώριμα1/2 χυμό λεμονιού1 κιλό ζάχαρη

Μαρμελάδα ντομάτα με πράσινο μήλο

(tantekiki.blogspot.gr)
up
151 users have voted.
Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα! Μια μαρμελάδα, για να γλυκάνει την εβδομαδα... αν και λίγο διαφορετική για σήμερα. Μια μαρμελάδα λίγο πιο τολμηρή, θα έλεγα που όμως αποδεικνύει ότι η γνωστή ρήση "ο τολμών νικά" είναι πέρα ως πέρα αληθινή!

Γλυκό Ροδάκινο - Λεμόνι με γέμιση Τυρί κρέμα

(eleniscooking.blogspot.com)
up
275 users have voted.
Υλικά:Για το παντεσπάνι:4 αυγά1 κούπα τσαγιού ζάχαρη1 κούπα τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του κοσκινισμένο1 κουταλάκι ξύσμα λεμονιούΓια την κρέμα1:250 γρ. τυρί κρέμα ή μασκαρπόνε250γρ.
Subscribe to RSS - Μαρμελάδες


Main menu 2

by Dr. Radut