Jump to Navigation

Cheesecake σοκολάτας με επικάλυψη πραλίνα καραμέλα

up
444 users have voted, including you.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια τη βάση50 γραμμάρια φουντούκια καβουρδισμένα και τριμμένα110 γραμμάρια μπισκότα της επιλογής σας25 γραμμάρια  βούτυρο λιωμένοΓια τη γέμιση340 γραμμάρια κουβερτούρα60 γραμμάρια άχνη ζάχαρη1 κουταλιά του γλυκού εσάνς βανίλιας3 αυγά200 γραμμάρια τυρί κρέμα250 γραμμάρια μασκαρπόνεΓια την επικάλυψη πραλίνα καραμέλα300 γραμμάρια κρέμα γάλακτος180 γραμμάρια ζάχαρη120 γραμμάρια γλυκόζη75 γραμμάρια βούτυρο2 κουταλιές του γλυκού βανίλια εσάνς 
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Πάστα Μπακλαβά Ονειρική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
9 users have voted.
  Μια Πάστα μα τι Πάστα πραγματικά Συγκλονιστική με τραγανή Βάση Μπακλαβά, Βελούδινη κρέμα χωρίς Αυγά και Γλάσο Σοκολάτας, εεεε τι άλλο να κάνω πια. Απλά Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!  Πάστα Μπακλαβά Ονειρική με Ελληνικά Αρώματα χωρίς Αυγά με Βελούδινη Κρέμα!

Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ Φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
181 users have voted.
Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ ΦράουλαςΥλικά:-4 αυγά-120 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη-120 γρ. Πραλίνα με γεύση Φράουλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-60 γρ. ζάχαρη-110 γρ. βούτυρο, λιωμένο-80 γρ.

Υπέροχο γλυκάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
235 users have voted.
Ενα υπέροχο Θεϊκό γλυκό !!! Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με...

Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
362 users have voted.
Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1128 users have voted.
Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!!          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και


Main menu 2

1 | by Dr. Radut