Σύκα, σύκα, σύκα... τα λατρεύεις κι εσύ όπως κι εγώ; Αν ναι, έλα μαζί μου να μάθουμε μερικά πράγματα γι αυτούς τους πολύτιμους καρπούς.Ένας από τους πιο αγαπημένους καρπούς του Μεσογειακού καλοκαιριού είναι τα σύκα.
Η ποσότητα των υλικών μπορεί να ελαττωθεί ,αν θέλετε να φτιάξετε την πίτσα πιό ελαφριά, μα η γεύση σίγουρα θα είναι εξίσου ωραία ,αν έχετε προσθέσει επάνω μεγάλη ποικιλία τυριών και αλλαντικών. Φυσικά μπορείτε να προσθέσετε κατά βούληση , πιπεριές, μανιτάρια, ελιές, λουκάνικο ή ότι άλλο σας αρέσει.Η δική μου πίτσα με τορτίγιες, είχε τα εξής υλικά .Υλικά--------8 μεγάλες τορτίγιες για ένα μεγάλο τ
Η δική μου χύτραΕδώ και χρόνια, κυκλοφορούν οι χύτρες ταχύτητας αλλά σεφ, μάγειρες και νοικοκυρές δεν τις χρησιμοποιούν μια και παλιότερα κυκλοφορούσε η αντίληψη ότι δεν γίνεται το ίδιο νόστιμο το φαγητό κάτι που έχει αποδειχθεί μεγάλο λάθος και μάλιστα εντελώς ανυπόστατο. Εκείνο που χρειάζεται είναι να ξέρεις τον τρόπο να χρησιμοποιήσεις σωστά μια χύτρα ταχύτητας.
Το απάκι μπορεί να είναι συστατικό οποιασδήποτε ομελέτας, με πατάτες, με λαχανικά και με τυρί.Η γεύση του όμως αναδεικνύεται στην απλή παραδοσιακή εκδοχή του σκέτου σφουγγάτου!Υλικά--------5-6 φετούλες απάκι3 αυγά3 φέτες μπέικονελάχιστο ελαιόλαδοαλατοπίπερο και 2 κουταλιές μαρμελάδα σύκο.Αναλόγως με το πόσα άτομα θα φάνε την ομελέτα, αυξομειώνουμε την ποσότητα αυγών και κρέατος.Εκτέλεση-----------