Υλικά:
Για 2 άτομα400 γραμμάρια σπαγγέτι ολικής άλεσης4 μέτριες σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες1 κουταλιά της σούπας νερό2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλάκι του γλυκού κόκκινο πιπέρι4 κουταλιές του γλυκού πάστα αντζούγιας ή 8 φιλέτα αντσούγιας πολτοποιημένα750 γραμμάρια ντομάτες κομμένες σε κύβους 3 κουταλιές σούπας κάπαρη1/2 φλιτζάνι ελιές Καλαμών, χωρίς κουκούτσι και χοντροκομμένες1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό
Λαχταριστό και εύκολο πιάτο με πλούσιο άρωμα και γεμάτη γεύση!
Απαιτούμενος χρόνος: