Jump to Navigation

Ρόφημα σοκολάτας με marshmallows

up
71 users have voted.

Υλικά: 

Για 2-4 άτομαΓια τη σοκολάτα150 γραμμάρια μαύρη σοκολάτα90 γραμμάρια σοκολάτα γάλακτος3 κουταλιές σκόνη κακάο3 κουταλιές καστανή ζάχαρηΛίγη κανέλα1 λίτρο γάλα φρέσκο150 ml κρέμα γάλακτοςΓια τα marshmallows6 κουταλιές του γλυκού ζελατίνη σε σκόνη½ κούπα νερό1 & 1/3 κούπες ζάχαρη1/2 κούπα + 1 φλιτζάνι σιρόπι γλυκόζης1/4 κούπα νερό1/4 κουταλιά σούπας αλάτι1 κουταλιά σούπας άρωμα βανίλιας σε υγρή μορφή

Συνοδέψτε το γλυκό σας με γλυκιά και ζεστή σοκολάτα!

Απαιτούμενος χρόνος: 

Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ Φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
162 users have voted.
Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ ΦράουλαςΥλικά:-4 αυγά-120 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη-120 γρ. Πραλίνα με γεύση Φράουλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-60 γρ. ζάχαρη-110 γρ. βούτυρο, λιωμένο-80 γρ.

Υπέροχο γλυκάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
213 users have voted.
Ενα υπέροχο Θεϊκό γλυκό !!! Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με...

Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
353 users have voted.
Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1084 users have voted, including you.
Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!!          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και

Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1067 users have voted.
 Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη για κάθε χαρούμενη εκδήλωση !!!ΣΥΝΤΑΓΗ:ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα ιδιου μεγεθους,100 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια! Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη-βανιλια να αφρατεψουν να ασπρισουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις σιγα-σιγα το αλευρι ανακατευουμε απαλα με μαριζ!!!Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι νουμερο 26 και ψηνουμε στου


Main menu 2

1 | by Dr. Radut