Jump to Navigation

Ρολάκια μελιτζάνας !!!

up
20 users have voted.
 Πεντανόστιμα ρολάκια μελιτζάνας !!!ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗΠλενουμε 4 μελιντζανες!!Τις κοβουμε σε λεπτες φετες και τις αραδιασουμε στην λαδοκολα στο ταψι!Τις αλατιζουμε και τις ραντιζουμε με ελαιολαδοΤις ψηνουμε στους 200 βαθμους για 15 λεπταΣΑΛΤΣΑ:Βαζουμε στο τηγανι 5 κ.σ.ελαιολαδο τριβουμε 1 ξερο κρεμμυδι και 1 σκελιδα σκορδο και τα αχνιζουμεΡιχνουμε 5 ντοματες ωριμες τριμμενες,αλατι,μαυροπιπερο,μια πρεζα ζαχαρη και αφηνουμε στο χαμηλο να δεσειΠαιρνουμε καθε φετα μελιντζανας βαζουμε στην ακρη φετα και το ρολαρουμεΤα τοποθετουμε στο πυρεξ η ταψι!Ριχνουμε την σαλτσα πανω τους και τα ψηνουμε στους 180
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Μελιτζάνες -Πατάτες με γέμιση κιμά κ τυρί που λιώνει στον φούρνο καταπληκτικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
100 users have voted.
 Σημερινό ... Φαγητό να γλύφεις  και το πιάτο !!! Πολύ εύκολο, γρήγορο, πολύ πολύ πολύ γευστικό λίγα υλικά-οικονομικό -και τύφλα να έχει ο Μουσακάς !!!! Θα ήθελα πολύ να το φτιάξετε θα ξετρελαθούν όλοι !!!

Φλογέρες λαχανικών vegetarian

(tantekiki.blogspot.gr)
up
102 users have voted.
Το Πάσχα μπορεί να πέρασε αλλά σήμερα σου έχω πρόταση τέλεια για πικ νικ, βραδινό μπροστά στην τηλεόραση αλλά και για μεζεδάκι ή ορεκτικό σε κάποιο από τα ανοιξιάτικα παρεϊστικα σαββατόβραδα.

Ενα πολύ ωραίο νόστιμο οικονομικό γρήγορο φαγητό με λαχανικά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
119 users have voted.
Ενα υπέροχο φαγητό με λαχανικά πολύ νόστιμο γρήγορο εύκολο κ πολύ οικονομικό ...Από γεύση ..Δεν το συζητώ θα το ξαναφτιάξω σε μεγαλύτερο ταψί συντόμως !!!

Ρολάκια μελιτζάνας με κεφτεδάκια με συνοδευτικό ρύζι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
322 users have voted.
Τυλιχτό μελιτζάνας με κεφτεδάκια !!!Για όσους αναρωτιούνται τι να μαγειρέψουν πάλι ...Να μία ωραία συνταγή που έφτιαξα σήμερα κ άρεσε πολύ !!!Τα κεφτεδάκια που με ρωτάτε μόνο τα πλάθουμε δεν τα ψήνουμε κ τα τυλίγουμε με την μελιτζάνα.. Ψήνονται στον φούρνο .

ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
460 users have voted, including you.
ΠΑΤΑΤΕΣ ΤΣΑΚΙΣΤΕΣΝόστιμες πατάτες σας έχω για σήμερα.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut