ΜΠΟΥΤΙΑ ΚΟΤΌΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΠΑΪΔΆΚΙΑ..... ΣΤΑ ΚΆΡΒΟΥΝΑ Η ΣΤΟ ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ Ή ΣΤΗ ΣΧΑΡΑ ΦΟΥΡΝΟΥ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΑ !!!!Ένα φαγητό που το αγαπάμε πολύ!! Αλατοπιπερώνουμε τα παϊδάκια, ρίγανη, θυμάρι , μουστάρδα κ τα βάζουμε σε μπολ στο ψυγείο τουλάχιστον για 2 ώρες..Εγώ τα άφησα λίγο παραπάνω...Καλό τους κάνει το μαρινάρισμα!!!Μπορούμε και όλο το βράδυ!!Τα ψήνουμε στα κάρβουνα ή στο ΣΧΑΡΟΤΗΓΑΝΟ ή και στη σχάρα του φούρνου.Μετά το ψήσιμο στα κάρβουνα τα σβήνουμε με λεμόνι!!Εκτέλεση φωτό συνταγή από κυρία Αναστασια Βλαχου ΟΙ ΧΡΥΣΟΧΕΡΕΣ-ΗΔΕΣ