Jump to Navigation

Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΜΑΡΕΓΓΑ ♦♦ LA MERINGA SVIZZERA

up
52 users have voted.

Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΜΑΡΕΓΓΑΓενικα για την μαρεγγα, εχουμε ηδη μιλησει στην γαλλικη μαρεγγα. Αυτην την φορα θα γνωρισουμε την ελβετικη μαρεγγα, που μπορω να πω οτι δεν χρησιμοποιειται και τοσο πολυ. Αντιθετα με την γαλλικη, η ελβετικη μαρεγγα, οπως και η ιταλικη, παρασκευαζεται με την χρηση θερμοτητας. Βασικο εργαλειο που θα μας βοηθησει στην παρασκευη της ειναι ενα θερμομετρο. Βεβαια, αν διαθετετε την αναλογη εμπειρια, το θερμομετρο μπορειτε να το παραλειψετε, αλλα προσωπικα ομολογω οτι μου ειναι απαραιτητο!

Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ // BISCUIT ALLA PANNA

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
329 users have voted.
ΜΠΙΣΚΟΥΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣΈνα μπισκουί το οποίο διατηρείται υγρό και ζουμερό.

ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΔΑΛΟΠΑΣΤΑ) // MARZAPANE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
890 users have voted.
ΦΤΙΑΧΝΩ ΜΑΡΤΖΙΠΆΝ (ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΑΣΤΑ)Η αμυγδαλόπαστα είναι γνωστή διεθνώς με το όνομα μαρτιζπάν.Υπάρχουν διάφορες εκδοχές γιά τη  προέλευση της λέξης μαρτζιπάν. Η πρώτη ισχυρίζεται ότι προέρχεται από την αραβική λέξη maw tabàn, που ήταν μονάδα μέτρησης όγκου, την οποία χρησιμοποιούσαν στην Κύπρο και στην Αρμενία.

ΤΟ ROYAL ICING ♦♦ LA GHIACCIA REALE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
765 users have voted, including you.
ΤΟ ROYAL ICINGΤο royal icing (ρόαγιαλ άϊσινγκ) είναι ένα απλό διακοσμητικό γλάσσο. Η ονομασία προέρχεται από το γεγονός πως όταν σταθεροποιείται μοιάζει με πάγο και πρωτοχρησιμοποιήθηκε από τον Menon στο βιβλίο του La cuisine bourgeois, όπου το αναφέρει ως "glace à la royale".

ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟ ♦♦ CREMA PASTICCERA AL CIOCCOLATO, PREPARATA AL MICROONDE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
1180 users have voted.
ΚΡΕΜΑ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ  ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ, ΣΤΟΝ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΙΚΟΠριν ασχοληθώ με το food blogging συχνά έφτιαχνα γλυκά με έτοιμες κρέμες, απο αυτές που είναι σε σκόνη και απλά τις ανακατεύεις με γάλα. Σήμερα απορώ γιατί δεν έφτιαχνα τις κρέμες μόνη μου με φρέσκα υλικά, αφού και δύσκολο δεν είναι, αλλά και η γεύση είναι παρασάγγας καλύτερη απο αυτή των έτοιμων. Το ...

ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ CREMA BASE AL CIOCCOLATO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
715 users have voted.
ΠΑΣΤΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΜια βασική παρασκευή της ζαχαροπλαστικής, σε συνταγή του Luca Montersino. Δεν περιέχει σοκολάτα ή γάλα, παρ' όλα αυτά έχει έντονο άρωμα σοκολάτας. Χρησιμοποιείται για να αρωματίσει κρέμες ή άλλες παρασκευές της ζαχαροπλαστικής.Η δεξτρόζη μπορεί να αντικατασταθεί με κρυσταλλική ζάχαρη.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut