Jump to Navigation

Chocolate cherry crisp

up
65 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομαΓια το cherry crisp600 γραμμάρια καθαρισμένα κεράσια1/2 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης1 κούπα σταγόνες σοκολάτας2/3 φλιτζανιού καστανή ζάχαρη3/4 κουταλάκι του γλυκού κανέλα3/4 κουταλιάς του γλυκού μοσχοκάρυδο1/4 φλιτζάνι τεμαχισμένα καρύδια1/3 φλιτζανιού λιωμένο βούτυροΓια το παγωτό γιαούρτι450 γραμμάρια γιαούρτι  σακούλας 2%150 γραμμάρια ζάχαρη άχνη150 γραμμάρια κρέμα γάλακτοςξύσμα από 1 λεμόνι ή πορτοκάλι Φτιάξτε με απλά και εύκολα υλικά το γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Καραμέλα -σοκολάτα -τούρτα !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1221 users have voted.
Για το παντεσπάνι...250 γρ βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου3/4 της κούπας κακάο άγλυκο2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις2 κ.γ. μπέικιν πάουντερ1 κ.γ. αλάτι1 1/2 κούπα ζάχαρη κρυσταλλική2 κ.γ.

Τούρτα σοκολάτας -Θεική !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1250 users have voted.
Θα σας δείξουμε πως να κάνετε βήμα βήμα την πιο νόστιμη τούρτα σοκολατίνα για όλες σας τις περιστάσεις!!!Υλικά-IngredientsΓια το παντεσπάνι-For the sponge cake4 αυγά-4 eggs150 γρ ζάχαρη-150 gr sugar150 γρ αλεύρι-150 gr flour50 γρ κακάο σε σκόνη-50 gr cocoa powder100 γρ ηλιέλαιο-100 gr sunflower oil1 κτγ μπέικεν πάουντερ-1 tsp baking powderΓια το σιρόπι-For the syrup130 γρ ζάχαρη-130 gr sugar130 γρ

Σουφλέ σοκολάτας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1297 users have voted.
Σουφλέ Σοκολάτας με υγρή, απολαυστική γέμιση !!Εύκολο, γρήγορο, απλό, λαχταριστό!!Υλικά    200 γρ. κουβερτούρα    150 γρ. μαργαρίνη    100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις    1 κουτ. του γλυκού μπέικιν πάουντερ    100 γρ.

Κέικ με γλάσο- Αρωματικό !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1301 users have voted.
 Υλικά5 αυγά σε θερμοκρασία δωματίου1 κούπα ζάχαρη1κούπα ελαιόλαδο2+1/2 κούπες αλεύρι1 μπέικιν ξύσμα από 1 πορτοκάλι1 κούπα χυμό πορτοκαλιού ΕκτέλεσηΧτυπάμε πολύ.καλά τ αυγά με  την  ζάχαρη να αφρατέψουν.Ρίχνουμε το λάδι και στη συνέχεια αλεύρι ανακατεμένο με το μπέικιν και  το χυμό.Ρίχνουμε διαδοχικά αλεύρι χυμό .Ψήνουμε το κέικ σε προθερμασμένο φούρνο 180 βαθμούς γ 50 -55 λεπτά ανάλογα το φούρνο

Πορτοκαλόπιτα σιροπιαστή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1340 users have voted.
Δεν έχω καλύτερη από αυτήν…Δοκιμάστε την!!!Υλικά :1 πακέτο φύλλα κρούστας4 αυγά200 γρ.γιαούρτι 0%ή 2% λιπαρά250 γρ.βούτυρο τύπου Lourpak ή μαργαρίνη λιωμένο αλλά όχι ζεστό1 φακελάκι μπέικιν (20 γρ.)3/4 κούπας (περίπου 180 με 200 γρ.) ζάχαρη1 βανίλιαξύσμα 2 πορτοκαλιώνΥλικά για το σιρόπι:Μετράμε με ένα μεγάλο ποτήρι του νερού3 ποτήρια ζάχαρη4 1/2 ποτήρια νερόφλούδα και χυμό 2 πορτοκαλιώνχυμό 1/2 λε


Main menu 2

1 | by Dr. Radut