Jump to Navigation

Χοιρινό κότσι με μπύρα

up
46 users have voted.
Υλικά:  Για 2-4 άτομαΓια το χοιρινόΧοιρινό κότσι (700 γραμμάρια ανά άτομο)1 κρεμμύδι κομμένο σε μεγάλα κομμάτια2 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες1 πιπέρια ολόκληρηΑλάτι1 κουταλιά πάπρικα1 κουταλάκι θυμάρι2-3 φύλλα δάφνης1 κουταλιά μουστάρδα1 κουτάκι μπύραΓια την γαρινιτούρα με πουρέ1 κιλό πατάτες1 κουτάκι κρέμα γάλακτος2 κουταλιές του γλυκού μαργαρίνη1 κύβο λαχανικώνΠιπέριΜοσχοκάρυδοΤριμμένη γραβιέρα Πεντανόστιμη χειμωνιάτικη συνταγή για το μεσημεριανό σας Απαιτούμενος χρόνος:  120 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Βασιλόπιτα κρουασάν

(sidagi.gr)
up
2846 users have voted.
Υλικά:  Για 8-10 άτομα:   3 ½  κούπες αλεύρι2  κουταλιές μαγιά ξηρή1/3 της κούπας ζάχαρη1 κουταλάκι αλάτι1 κούπα γάλα χλιαρό2 κουταλιές βούτυρο λιωμένο2 αυγά1/2 κούπα ζάχαρη1 κουταλιά κανέλα1/2 κούπα κερασάκια γλασέ κομμένα1/2 κούπα καρύδια χοντροκομμένα1/3 κούπας βούτυρο μαλακό  Πρωτότυπη βασιλόπιτα για τις γιορτές και όχι μόνο!

Κρύο ορεκτικό με λούζα και γέμιση κρέμα τυριού

(sidagi.gr)
up
3751 users have voted.
Υλικά:  24 φέτες λούζας110 γραμμάρια φρέσκο γάλα300 γραμμάρια μανούρι2 κουταλιές της σούπας ρίγανη ή φύλλα θυμαριού ή φύλλα μαϊντανού ψιλοκομμέναφρεσκοτριμμένο πιπέρι   Ένα ελληνικό αλλαντικό, εκλεκτής ποιότητας, από το φιλέτο του χοίρου εδώ με γέμιση από μανούρι... Βαθμός δυσκολίας:  1

Μπουτάκια κοτόπουλου με ρύζι

(sidagi.gr)
up
3091 users have voted.
Υλικά:  για το κοτόπουλο: 12 μπουτάκια κοτόπουλου1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί1 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο2 πορτοκάλια(θα χρησιμοποιήσουμε το χυμό και το ξύσμα τους)2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο1 κουταλιά της σούπας βούτυροαλάτιφρεσκοτριμμένο πιπέρι

Πουρές με συκώτι και πράσο

(sidagi.gr)
up
2901 users have voted.
Υλικά:  1 κιλό πατάτες2 πράσα5 συκωτάκια κομμένα250 ml κρέμα γάλακτος30 γραμμάρια βούτυροΑλάτιΜαύρο πιπέρι Ιδιαίτερη γεύση για το γιορτινό τραπέζι! Απαιτούμενος χρόνος:  45 λεπτά Βαθμός δυσκολίας:  4 read more

Χριστόψωμο με σταφίδες

(sidagi.gr)
up
2753 users have voted.
Υλικά: 


Main menu 2

1 | by Dr. Radut