Jump to Navigation

ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ ♦♦ FAGIOLI AL FORNO CON PASTIRMA

up
19 users have voted.
ΦΑΣΟΛΙΑ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΦΟΥΡΝΟΥ ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ Ενα πιάτο απο την τούρκικη κουζίνα, άκρως χειμωνιάτικο και άκρως μερακλίδικο! Οι αγαπημένοι μας γίγαντες φούρνου, απογειώνονται με την προσθήκη του παστουρμά αλλά και του καφτερού μπούκοβο. Γεμίστε ενα πιάτο με ζεστό φαγάκι, βάλτε και ενα ποτηράκι κοκκινέλι νέας εσοδείας και απολαύστε!
Διάβασε τη συνταγή στο illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΙΛΑΦΙ ΦΟΥΡΝΟΥ (ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΑ) ♦♦ RISO AL FORNO, VERSIONE ESTIVA CON PEPERONI E POMODORI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
10 users have voted.
ΓΕΜΙΣΤΑ ΠΙΛΑΦΙ ΦΟΥΡΝΟΥ (ΑΠΟΔΟΜΗΜΕΝΑ)Τα αποδομημένα γεμιστά είναι εξ΄ίσου νόστιμα με τα κλασσικά που γνωρίζουμε από τις μαμάδες και τις γιαγιάδες μας.

ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ ZUCCHINE "FRITTE" AL FORNO

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
19 users have voted.
ΚΟΛΟΚΥΘΑΚΙΑ "ΤΗΓΑΝΗΤΑ" ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟΚολοκυθάκια ψημένα στον φούρνο με τραγανή κρούστα. Γίνονται πολύ νοστιμότερα και βέβαια πιό ελαφριά από τα τηγανητά.

ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ ♦♦ BACCALA AL FORNO CON PATATE

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
23 users have voted.
ΒΑΚΑΛΑΟΣ ΜΕ ΠΑΤΑΤΕΣ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟΑκόμη μία απλή και νόστιμη συνταγή με τον αγαπημένο μας υγράλατο βακαλάο.

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑ ♦♦ POLLO COTTO IN CROSTA DI SALE CON GLI AROMI

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
20 users have voted.
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΨΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΡΟΥΣΤΑ ΑΠΟ ΑΛΑΤΙ ΜΕ ΜΥΡΩΔΙΚΑΤο ψήσιμο στο αλάτι το έχουμε ξαναδοκιμάσει στο laboratorio πρίν από αρκετά χρόνια με ψάρι (εδώ), για το οποίο είναι ένας μάλλον πιό συνηθισμένο τρόπος ψησίματος.

ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝ ♦♦ POLPETTONE AL BACON

(illaboratoriodimmskg.blogspot.gr)
up
43 users have voted.
ΡΟΛΟ ΚΙΜΑ ΜΕ ΜΠΕΪΚΟΝΤο ρολό κιμά είναι η εύκολη και γευστική λύση για ένα τραπέζι, για τον μπουφέ ή γιά το κυριακάτικο γεύμα. Αρέσει σε όλους και μπορεί να συνδυαστεί με μια ποικιλία από συνοδευτικά.Ακόμη ένα ρολό κιμά λοιπόν, ψημένο στον φούρνο. Η ιδιαιτερότητα του είναι στο στήσιμο του, αφού το μίγμα του κιμά απλώνεται επάνω στις φέτες του μπέϊκον και τυλίγεται σαν ρολό.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut