Jump to Navigation

Τρουφάκια Oreo γεμιστά με κεράσι & κλήρωση !

up
194 users have voted.
Από το πρωϊ προσπαθώ να βάλω αυτή την ανάρτηση και όλο κάτι γινόταν.Κάποιες εξωτερικές δουλειές στο κέντρο, κάτι μια μικρή βόλτα στην Πλάκα και την Ακρόπολη … δεν ήθελα και πολύ. Ξεμυαλίστικα.Μια μικρή βόλτα και σου φτιάχνει την διάθεση. Η περιοχή γύρω από την Ακρόπολη μου αρέσει πάρα πολύ. Θα ήθελα να είχα ένα σπίτι εκεί. Τόσο κοντά στο αφιλόξενο κέντρο της πόλης, με την κίνηση και τους θορύβους,  αλλά τόσο όμορφο και ήρεμο.
Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Blogo-γενέθλια & Giveaway !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
760 users have voted.

Εχουμε γενέθλια. Blogo-γενέθλια για την ακρίβεια. Το blog έγινε 3 ετών!Τα γενέθλια μας ήταν στις 7 Φεβρουαρίου, αλλά δεν πρόλαβα να κάνω την ανάρτηση προχθές και να σας κεράσω.Τρία χρόνια αναρτήσεις με συνταγές και όχι μόνο. Τον τελευταίο χρόνο ίσως όχι τόσες όσες θα ήθελα.

Η κλήρωση και οι τυχεροί για το βιβλίο ''Cupcakes'' !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
706 users have voted.

Κυριακή σήμερα και είναι εκτός από μέρα ξεκούρασης ήταν και η μέρα της κλήρωσης για τα 2 αντίτυπα του βιβλίου ‘’Cupcakes’’ της Αθηνάς Πάνου από τις Εκδόσεις Ψυχογιός .Είπα να εκσυγχρονιστώ κι εγώ και αφού έθεσα σε εφεδρεία το ‘’μαγικό χεράκι’’ που έκανες τις κληρώσεις του blog, έκανα την κλήρωση με το γνωστό πρόγραμμα Random.Η τεχνολογία στην υπηρεσία του ανθρώπου δεν λένε?



Main menu 2

1 | by Dr. Radut