Jump to Navigation

Τούρτα ψυγείου "Λέττα"

up
55 users have voted.
η σοκολατένια αμαρτία που μένει αξέχαστηΠόσο γρήγορα νομίζετε ότι μπορούμε να σκαρώσουμε μια τούρτα; Ερώτηση κι αυτή!!! Όταν είσαι νέος ή άπειρος στην κουζίνα το πρώτο που σκέφτεσαι είναι : τούρτα και γρήγορα... δεν γίνεται!!! Αυτό ακριβώς θα σκεφτόμουν κάποια χρόνια πριν... όταν ακόμη η κουζίνα έκρυβε πολλά μυστικά αλλά και αρκετό μυστήριο για μένα! :) Το έχω ξαναπεί και δεν ντρέπομαι να το επαναλάβω... η πρώτη μου καλή επαφή με την κουζίνα έγινε όταν έμεινα μόνη μου στο φοιτητικό μου σπίτι!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πανακότα λευκής σοκολάτας με...

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1793 users have voted.
άρωμα μαστίχας και κερασένια καρδιάΚατακαλόκαιρο κι ο Αύγουστος τρέχει προς το τέλος του. Ο ήλιος, η ζέστη, τα μπάνια... όλα ζητούν δροσερά κι ελαφρά γλυκά. Κι όταν έχεις νέες, καταπληκτικές φόρμες σιλικόνης, δωράκι της SILIKOMART τότε το πρώτο που σκέφτεσαι είναι μια ελαφριά πανακότα με βελούδινη υφή, υπέροχο άρωμα μαστίχας που όταν την κόβεις σου έχει και μια έκπληξη...

Νηστίσιμο, σοκολατένιο ρυζόγαλο χωρίς λακτόζη και ζάχαρη με ...3 υλικά!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1084 users have voted.
Καλησπέρα και καλό μήνα! Αύγουστος, ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού κι ο μήνας με την πιο σημαντική γιορτή, την γιορτή της Παναγίας, τον Δεκαπενταύγουστο! Η νηστεία άρχισε αλλά πέρα απ' αυτό ένα δροσερό, σοκολατένιο ρυζόγαλο με ελάχιστο μέλι και φυτικό γάλα νομίζω πώς είναι πάντα καλοδεχούμενο!

Η καλοκαιρινή όψη του σιμιγδαλένιου χαλβά

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1147 users have voted.
Η Μεσόγειος! Μια θάλασσα τόσο υπέροχη όσο και πονεμένη! Μια θάλασσα που χάρισε το όνομά της σε μια διάσημη, πια, διατροφή... τόσο για τα υγιεινά και νόστιμα πιάτα της όσο και για τα μοναδικά γλυκά της.

Πανακότα λεμονιού χωρίς ζελατίνη

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1348 users have voted.
Η ιδανική panna cotta για τα παιδιάΚαλημέρα και καλή εβδομάδα!Η απλότητα κρύβει, πάντα ή σχεδόν πάντα, ένα μεγαλείο. Απλότητα στην εμφάνιση, στην συμπεριφορά, στον τρόπο ζωής αλλά και στη γεύση. Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια πριν την κρίση η λέξη απλότητα όχι μόνον είχε ξεχαστεί, παραμεληθεί, περιφρονηθεί αλλά είχε αποκτήσει ένα πρόσωπο ...παρακατιανό... θαρρείς και ήταν κακό!

Mousse Kinder Bueno με 3 υλικά!

(tantekiki.blogspot.gr)
up
1014 users have voted.
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Αν η προηγούμενη ήταν εβδομάδα super food αυτή θα είναι μια γλυκιά εβδομάδα. Κι όμως υπάρχουν!! Δεν συμφωνείς;; Θα μου πεις... να συμφωνήσεις σε τί;; Στο ότι υπάρχουν; Ποιές; Μα ...οι νεράιδες, φυσικά! Είναι ολοφάνερο, έτσι δεν είναι; Κι όχι μόνον υπάρχουν αλλά πηγαίνουν και κάθονται σε πανέμορφους κήπους μόνον που...


Main menu 2

1 | by Dr. Radut