ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣΜια τούρτα φίνα, ονομαστή, φτιαγμένη με την συνταγή του μεγάλου σέφ και δασκάλου Luca Montersino, από το βιβλίο του Peccati al cioccolato. Αποτελέιται από τρία στρώματα πλούσιας μπαβαρουάζ, φτιαγμένα με τρία διαφορετικά είδη σοκολάτας : bitter, γάλακτος και λευκή, δομημένα επάνω σε ένα μπισκότο κακάο χωρίς αλεύρι (κατάλληλη και γιά όσους έχουν δυσανεξία στην γλουτένη) και γλασσαρισμένα με υπέροχο μαστιχωτό γλάσσο σοκολάτας γάλακτος.