Τζατζίκι που μπορεί να συνοδεύσει το τραπέζι σας σε πολλά γεύματα …Για 10 ατομαΥλικα 5 μέτρια αγγουράκια 1 κιλό «διυλισμένο» γιαούρτι (πηκτό) 6 σκελίδες σκόρδο 2 φλυτζάνια νερό 1/2 φλυτζάνι του καφέ ελαιόλαδο 1/2 μάτσο άνιθο αλάτιΕκτελεσηΞύνετε τα αγγουράκια και τα κόβετε κατά μήκος, σε μικρά κομμάτια.Ανακατεύετε το γιαούρτι μέσα σε ένα βαθύ δοχείο. καθαρίζετε τις σκελίδες του σκόρδου και τις συνθλίβετε μαζί με το αλάτι και προσθέτετε στο γιαούρτι .