Jump to Navigation

ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ (2018)

up
109 users have voted.
Με μεγάλο μου ενθουσιασμό σας αναγγέλω το νέο μου Πασχαλινό διαγωνισμό για να γιορτάσουμε μαζί αυτήν τόσο λαμπερή εορτή που συμπίπτει παράλληλα και με την έλευση της Άνοιξης!!!  Θέλω να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον που δίχνετε όλοι τόσα χρόνια κληρώνοντας δύο όμορφα δωράκια για να...
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΝΙΚΗΤΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ 2018

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
125 users have voted.
Γκουχ γκουχ...Χμμμ παρακαλώ πολύ την προσοχή σας! Ο διαγωνισμός μας έληξε. Πραγματοποιήσαμε την κλήρωση κι έχουμε νικητές. Πρέπει πρώτα να ενημερώσω ότι οι συμμετοχές μας ήταν συνολικά 58. Από αυτές οι έγκυρες ήταν οι 40 και οι υπόλοιπες 18 (δυστυχώς) άκυρες καθώς δεν αναγράφονταν ονομαστικά στοιχεία στο σχόλιο συμμετοχής. Ως εκ τούτου δε συνυπολογίστηκαν στη λίστα συμμετεχόντων και απορρίφθηκαν.

ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!!

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
185 users have voted.
ΕΧΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!! ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ random.org ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΟΙ ΔΥΟ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ!!! ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΘΟΥΝ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ "ΛΙΧΟΥΔΙΩΝ" ΣΤΟ F/B καιΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ F/B !!! ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΩΤΟ Η ΠΡΏΤΗ ΜΑΣ ΤΥΧΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η κ.

Καλοκαιρινός διαγωνισμός (summer giveaway)!!! Oδηγίες και έναρξη!!!!

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
88 users have voted.
Γεια σας αγαπημένοι μου φίλοι!!!!!Με μεγάλο μου ενθουσιασμό σας αναγγέλω το νέο μου δροσερό καλοκαιρινό διαγωνισμό για να γιορτάσουμε μαζί τα 4 χρόνια παρουσίας των "λιχουδιών" μου στην blogoσφαιρα και για να σας ευχαριστήσω για την υποστήριξη και το ενδιαφέρον που δίχνετε όλοι τόσο για το νεανικό μου blog όσο και για μένα την ίδια!!!Ο διαγωνισμός ξεκινάει από σήμερα 22 Ιουλίου και λήγει τα μεσάνυ

Τα δώρα μας για το giveaway!!!

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
101 users have voted.
Aγαπημένοι φίλοι των "λιχουδιών"!!!Μέχρι και τις 20 του μηνός μπορείτε να λαμβάνετε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας!!!'Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι είναι πολύ σημαντικό να μου γράφετε το μικρό σας όνομα, το αρχικό του επιθέτου σας και το νομό σας διαφορετικά θα είναι δύσκολο να έρθω σε επικοινωνία μαζί σας!!!!Πέρα από αυτό, θα ήθελα να σας δείξω και τα δωράκια τα οποία θα κερδίσουν οι 3 τυχεροί μας!

Ο πρώτος μας διαγωνισμός (giveaway)!!! Οδηγίες και έναρξη!!!

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
103 users have voted.
ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!!!Γεια σας καλοί μου φίλοι και αναγνώστες των "λιχουδιών"...!!! Με την ευκαιρία πολλές ευχές σε όσες Κατερινούλες γιορτάζουν σήμερα!!!! Θα ήθελα να σας αναγγείλω την έναρξη ενός μικρού διαγωνισμού προκειμένου να σας ευχαριστήσω για τα 2 χρόνια στήριξής σας στο μικρό αυτό νεανικό-μαγειρικό μου blog.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut