Jump to Navigation

Παγωτό σάντουιτς σοκολάτας

up
17 users have voted.
Υλικά:  Για 4-6 άτομαΓια το παγωτό σοκολάτας1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα1/2 συσκευασία γάλα παστεριωμένο με λιπαρά8 κουταλιές της σούπας μερέντα1 συσκευασία κρέμα γάλακτος 250 γραμμαρίων με 35 % λιπαρά1/2 κούπα ζάχαρη άχνη Για τα μπισκότα σοκολάτας1 αυγό200 γραμμάρια μαργαρίνη100 γραμμάρια ζάχαρη άχνη1 κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ400 γραμμάρια αλεύρι40 γραμμάρια κακάο Φτιάξτε το αγαπημένο σας παγωτό σε σάντουιτς από μπισκότα σοκολάτας Απαιτούμενος χρόνος:  25 λεπτά
Διάβασε τη συνταγή στο sidagi.gr

Σχετικές συνταγές

Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ Φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
3 users have voted.
Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ ΦράουλαςΥλικά:-4 αυγά-120 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη-120 γρ. Πραλίνα με γεύση Φράουλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-60 γρ. ζάχαρη-110 γρ. βούτυρο, λιωμένο-80 γρ.

Υπέροχο γλυκάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
60 users have voted.
Ενα υπέροχο Θεϊκό γλυκό !!! Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με...

Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
236 users have voted.
Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
945 users have voted.
Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!!          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και

Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
913 users have voted.
 Υπέροχη γευστική τούρτα με φράουλες εύκολη για κάθε χαρούμενη εκδήλωση !!!ΣΥΝΤΑΓΗ:ΥΛΙΚΑ και ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: 5 αυγα ιδιου μεγεθους,100 γρ ζαχαρη,155 γρ αλευρι φαριναπ κοσκινισμενο,1 βανιλια! Χτυπαμε τα αυγα-ζαχαρη-βανιλια να αφρατεψουν να ασπρισουν!Σταματαμε το μιξερ και ριχνουμε σε δοσεις σιγα-σιγα το αλευρι ανακατευουμε απαλα με μαριζ!!!Βαζουμε λαδοκολα σε τσερκι νουμερο 26 και ψηνουμε στου


Main menu 2

1 | by Dr. Radut