Jump to Navigation

Παγωτό μερέντα με μπισκότα Oreo

up
150 users have voted.
Κρέμα κούσταρ, σαντιγύ, Μερέντα με μπισκότα Oreo και ακόμα μπισκότα Oreo! Η υπερβολή σε όλο της το μεγαλείο!! Αλλά και η νοστιμιά βρίσκεται στο απώγειο!!! Ένα παγωτό με πολύ ωραία, κρεμώδη υφή κι απογειωτική γεύση δεν θα μπορούσε παρά να είναι πλούσιο σε θερμίδες! Οκ! Το παραβλέπουμε γιατί και με μια μικρότερη ποσότητα μπορούμε να έχουμε όλη την απόλαυση αν και είναι... άκρως εθιστικό!Σαν παιδί, ήμουν λιγόφαγη!! Τα παγωτά συγκαταλέγονταν στα όσα δεν έτρωγα!! Παγωτό για πρώτη φορά έφαγα κάπου εκεί στην...εφηβεία!!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Τσιζ κεικ με βάση μπισκοτα oreo !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
21 users have voted.
 Τσιζ κεικ με βάση μπισκοτα oreo ...Απλά τέλειο !!!ΥΛΙΚΑ -ΕΚΤΕΛΕΣΗ Πολτοποίησα δύο πακέτα μπισκότα και τα ανακάτεψα με 150 γραν λιωμένο βούτυρο.Το πάτησα με ένα κουτάλι και έβαλα στο ψυγείο.Χτύπησα δύο συσκευασίες τυρί φιλαδέλφεια δυο κουτιά μόρφατ σαντιγί και τρεις κουταλιές άχνη.Εριξα το μείγμα πάνω στα μπισκοτα .Και τέλος ωραιότατη σπιτική μαρμελάδα φράουλα ❤️Εκτέλεση φωτό συνταγή από κ Παλμιρα

Εύκολο αφράτο τιραμισού χωρίς αυγά !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
122 users have voted.
 Εύκολο τιραμισού  !! Δοκιμάστε την εύκολη συνταγή για ένα αφράτο τιραμισού χωρίς αυγά, με καφέ, μασκαρπόνε και σαντιγί!Συστατικά    420 ml γάλα, κρύο    2 κ.γ. espresso    1 φάκελος σαντιγί στιγμής Mac Magic    200 γρ.

ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
172 users have voted.
ΚΕΡΑΣΜΑΤΑ ΜΕ ΣΑΒΑΓΙΑΡΓεια σας αγαπητοί μου αναγνώστες!Αυτή τη φορά σας έχω πανεύκολα κεράσματα για να προσφέρετε σε παιδικά πάρτυ και να ξετρελαθούν τα παιδιά! Γίνονται με λίγα υλικά και οικονομικά, και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσουν πολύ...Υλικά:μπισκότα σαβαγιάρ πραλίνα φουντουκιού ή κρέμα μπουένοφράουλες κομμένες σε φετάκιασοκολάτα κουβερτούρα για την επικάλυψη (για κάθε 125γρ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut