Υλικά400 γρ. μούρα,300 γρ. ζάχαρη 1 φλ.τσαγιού νερό χυμό μισού λεμονιούΕκτέλεσηΠλένουμε καλά τα μούρα και κόβουμε με ψαλίδι τα κοτσανάκια .Εν τω μεταξύ βάζουμε σε κατσαρόλα το νερό με την ζάχαρη να βράσουν για 10 λεπτά και μετά προσθέτουμε τα μούρα .Τα αφήνουμε για 10 λεπτά να βράσουν και πριν τα αποσύρουμε από την φωτιά ρίχνουμε και τον χυμό λεμονιού. Όταν κρυώσει εντελώς το φυλάσσουμε σε βάζα .Καλή επιτυχία !!Συνταγή από Αγγελική Μπέσιου .