ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ1 κούπα γάλα χλιαρό 1/2 κούπα λιωμένο φρέσκο αγελαδινο βουτυρο 3 κ.σ ζάχαρη 2 βανίλιες ξύσμα πορτοκαλιού(προαιρετικά) 1 φακελάκι μαγιά σκόνη 1 κ.γ κοφτό αλάτι 400 γρ.περίπου αλεύρι για όλες τις χρησεις γάλα εβαπορε για το άλλειμα Εκτέλεση Σ'ένα μεγάλο μπολ ρίχνω όλα τα υλικά εκτός από το αλεύρι και ανακατεύω να λιώσει η ζάχαρη με τη μαγιά.Προσθέτω λίγο λίγο το αλεύρι ζυμώνοντας μέχρι να έχω μια ζύμη αφράτη που να μην κολλάει στα χέρια.Αν χρειαστεί προσθέτω λίγο αλεύρι ακόμα.Αφήνω τη ζύμη μεσα σε μια σακουλίτσα να ξεκουραστει 15 λεπτα.Ανοιγω φυλλο πάχους 1 εκ.και κοβω με έ