Jump to Navigation

Κουραμπιέδες από τους ωραιότερους!!!

up
89 users have voted.
Οι Ωραιότεροι Κουραμπιέδες!!!Οι κουραμπιέδες που κάνω χρόνια, Αλάνθαστη Συνταγή, με βουτυρένιο άρωμα, πραγματικά λιώνουν στο στόμα. Με εκπληκτική Υφή, απίστευτο άρωμα. Φτιάξτε τους και σίγουρα θα πάθετε ΣΟΚ!!!ΥΛΙΚΑ500 γρ Βούτυρο Πρόβειο ή Αγελαδινό σε θερμοκρασία δωματίου 160 γρ Ζάχαρη άχνη 25 γρ Κονιάκ 3 Βανίλιες 100 γρ Αμύγδαλα Καβουρδισμένα και Χονδροκομμένα800 γρ Αλεύρι Μαλακό Νο2ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΕΔΩ --  https://youtu.be/j_XpbZip-PM?si=my65xXqDMFyLA494 
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Πάστα Μπακλαβά Ονειρική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
0 users have voted.
  Μια Πάστα μα τι Πάστα πραγματικά Συγκλονιστική με τραγανή Βάση Μπακλαβά, Βελούδινη κρέμα χωρίς Αυγά και Γλάσο Σοκολάτας, εεεε τι άλλο να κάνω πια. Απλά Δοκιμάστε την και θα με θυμηθείτε!!!  Πάστα Μπακλαβά Ονειρική με Ελληνικά Αρώματα χωρίς Αυγά με Βελούδινη Κρέμα!

Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ Φράουλας !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
177 users have voted.
Συνταγή για Ονειρικό Σουφλέ ΦράουλαςΥλικά:-4 αυγά-120 γρ. λευκή κουβερτούρα, λιωμένη-120 γρ. Πραλίνα με γεύση Φράουλα ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ-60 γρ. ζάχαρη-110 γρ. βούτυρο, λιωμένο-80 γρ.

Υπέροχο γλυκάκι !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
233 users have voted.
Ενα υπέροχο Θεϊκό γλυκό !!! Λοιπόν εφτιαξα πρώτα το Παντεσπάνι με...

Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
359 users have voted.
Γλυκιά κολοκυθόπιτα!!!

Τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
1120 users have voted.
Το πιο αφράτο γευστικό τσουρέκι ταψιού γεμιστό μέσα -έξω !!!ΥΛΙΚΑ ΖΥΜΗΣ:100 γρ βουτυρο λιωμενο ζεστο,50 γρ σπορελαιο, 250 γρ ζαχαρη,2 αυγα,1 ασπραδι αυγου,μισο κοφτο κ γ αλατι,300 γρ ζεστο γαλα,100 γρ νερο ζεστο,1 φακελακι ξερη μαγια,1 φ.μαχλεπι,1 φ.κακουλε,2 βανιλιες,800 με 900 γρ αλευρι για τσουρεκια η και απλο!!!!          ΕΚΤΕΛΕΣΗ:Βαζουμε στο μπολ το βουτυρο και το σπορελαιο και την ζαχαρη και


Main menu 2

1 | by Dr. Radut