Jump to Navigation

Δέντρο από ζαχαρόπαστα / Sugar paste tree !

up
301 users have voted.
Σήμερα έχει Ζαχαρόπαστα!Δεν είναι ''φρέσκια'' αλλά μια παλιά δημιουργία. Η αλήθεια είναι πως έχω επιθυμήσει λίγο να κάνω κάτι με το γλυκό ‘’ζυμαράκι’’.Κάτι θα κάνω όμως τώρα που δρόσισε ο καιρός. Βέβαια έχω και απίστευτες οχλήσεις (aπό το κοινό μου στο σπίτι) να κάνω μπισκότα βανίλιας και φυσικά να τα στολίσω με ζαχαρόπαστα. Ετσι, χωρίς λόγο. Μόνο για την απόλαυση και τη γεύση. Η τούρτα αυτή έγινε για τα γενέθλια μιας μικρής δεσποινίδας και φυσικά το θέμα έπρεπε να ήταν κάτι ανάλογο, δηλαδή  όχι παιδικό.Κι έγινε αυτό το δεντράκι. Ωραίο θέμα και μπορείς να αυτοσχεδιάσεις.
Διάβασε τη συνταγή στο cookingandart-marion.blogspot.com

Σχετικές συνταγές

Δαντέλα από ζάχαρη / Sugar lace !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
321 users have voted.
H αλήθεια είναι πως για τέτοιες δημιουργίες ο καιρός δεν πρέπει να είναι ζεστός. Για πολλούς και διαφόρους λόγους.

Μπισκότα με ζαχαρόπαστα !

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
644 users have voted.
Εχω καιρό να κάνω μπισκότα και ακόμα πιο πολύ ζαχαρόπαστα.Αυτά τα μπισκότα τα είχα κάνει πριν μερικούς μήνες και είπα να τα βάλω και στο blog να τα δείτε.Η όλη διαδικασία με την ζαχαρόπαστα έχει ενδιαφέρον. Να ψάξεις να βρεις ιδέες για το τι θα κάνεις.

Νύφη & Γαμπρός από ζάχαρη !!

(cookingandart-marion.blogspot.com)
up
339 users have voted.

..και άλλες γαμήλιες ιστορίες!Οι μήνες αυτοί είναι κατάλληλοι για γάμους. Είτε γίνονται στην πόλη είτε σε νησιά.Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πιο περίπλοκοι. Πιο αγχωτικοί θα έλεγα.Θυμάμαι παλιά, την δεκαετία ’80 ή ’90 όλα ήταν διαφορετικά.Πιο απλά, πιο ανθρώπινα. Πιο προσγειωμένα θα έλεγα.Εχω απίστευτες αναμνήσεις από γάμους όταν ήμουν μικρή.



Main menu 2

1 | by Dr. Radut