Jump to Navigation

 Για το καφεδάκι αφράτο Ραβανί καρύδα !!!

up
25 users have voted.
  Για το καφεδάκι  αφράτο Ραβανί καρύδα !!!Υλικά για το ραβανί:- 250γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη- 450γρ. ζάχαρη- 6 αυγά μεσαία- 200ml γάλα χλιαρό- 500γρ. φαρίνα κόκκινη- 150γρ. ινδική καρύδα- 3 βανιλίνες Υλικά για το σιρόπι:- 800ml νερό- 650γρ. ζάχαρη- φλούδα ενός λεμονιού- 2κ.σ. χυμό λεμονιού(Σιροπιάζουμε το γλυκό μας καυτό με κρύο σιρόπι ή και αντίστροφα, κρύο γλυκό με καυτό σιρόπι)Η συνταγή εδώ: https://youtu.be/dbBNCXd9dUY
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο mageirikikaisintages.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Σπέσιαλ Καρυδόπιτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
4 users have voted.
 Σπέσιαλ Καρυδόπιτα... Η Απόλυτη Καρυδόπιτα αγγίζει τα όρια της τελειότητας. Η αφράτη ζύμη αγκαλιάζει τρυφερά τον πλούσιο καρυδάτο πυρήνα, σιγοβρασμένο σε σιρόπι με άρωμα κανέλας και λεμονιού.Η καρυδόπιτα δεν είναι τυχαία ένα από τα πιο αγαπημένα παραδοσιακά, σιροπιαστά γλυκά.

Σοκολατόπιτα εύκολη και ζουμερή !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
14 users have voted.
Συνταγή για την πιο εύκολη και ζουμερή σοκολατόπιτα!Υλικά:-6 κρόκοι-200 γρ. ζάχαρη-100 γρ. Βούτυρο Αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ σε θερμοκρασία δωματίου-50 γρ. κακάο-120 γρ. ινδοκάρυδο-1 πρέζα αλάτι-1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ-6 ασπράδια-100 γρ. κουβερτούρα-50 γρ.

Σταφιδόψωμο Φόρμας Ονειρικό !!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
8 users have voted.
 Θέλετε το πιο Αρωματικό, Αφράτο σαν Βαμβάκι Σταφιδόψωμο Φόρμας;Ορίστε Λοιπόν, αυτή είναι η Συνταγή που ψάχνετε. Σταφιδόψωμο Φόρμας Ονειρικό γεμάτο Αρώματα και Γεύση με τις Σταφίδες στο εσωτερικό διασκορπισμένες παντού με την ιδιαίτερη τεχνική που κάνουμε,Αφράτο πραγματικά σαν Βαμβάκι για ημέρες.

Κέικ Πορτοκαλιού με επικάλυψη λευκή σοκολάτα !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
62 users have voted.
Το πιο εύκολο αφράτο Κέικ  Πορτοκαλιού με επικάλυψη λευκή σοκολάτα ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ΣΥΝΤΑΓΗ               Υλικά:5 αυγά,1 και 1/2ποτηρι ζάχαρη,1 ποτήρι χυμό πορτοκαλιού,1 ποτήρι καλαμποκελαιο,480 γρ αλεύρι,1 φακ.μπεικιν,1 βανίλια,1 κ γ.ξυσμα πορτοκαλιού!  Εκτέλεση:Χτυπάω τα αυγά με την ζάχαρη!Ρίχνω τον χυμό και το λάδι!Ανακατεύω σε ένα μπολ το αλεύρι-μπεικιν-βανιλια και το ρίχνω σιγα_σιγα στο μείγ

Μηλόπιτα Κέικ απίστευτη σε γεύση !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
517 users have voted.
Η  πιο εύκολη αφράτη γευστική Μηλόπιτα Κέικ!


Main menu 2

1 | by Dr. Radut