Jump to Navigation

ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ ΣΥΝΤΑΓΗ | ΡΟΦΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ

up
244 users have voted.
ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟ ΣΥΝΤΑΓΗ | ΡΟΦΗΜΑ ΤΥΠΟΥ ΦΡΕΝΤΟΤΣΙΝΟΔροσερό και λαχταριστό ρόφημα τύπου Φρεντοτσίνο σαν από καφετέρια!!! Κι όμως γίνεται και στο σπίτι και ξεπερνάει σε γεύση ακόμη και το φρεντοτσίνο της καφετέριας!!!!!!Η βασική προϋπόθεση για την παρασκευή αυτή είναι να έχουμε δυνατό και στιβαρό μπλέντερ!Δείτε πόσο εύκολα γίνεται....!Τα υλικά μας βγάζουν 2 μερίδες και είναι τα ακόλουθα:5 γρ.
Κατηγορίες:
Διάβασε τη συνταγή στο lixoudiesmarifanis.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
121 users have voted.
 ΣΠΙΤΙΚΟ ΦΡΑΠΟΥΤΣΙΝΟ Τέλειο ρόφημα για τα ζεστά απογεύματα του καλοκαιριού!Υλικα για 1 μεγάλο ποτήρι:1 κουταλάκι του γλυκού στιγμιαίος καφές σε σκόνη (εγώ χρησιμοποιώ azera)180ml φρέσκο γάλα 1 μεγάλη μπάλα παγωτό με γεύση φουντούκι ή καραμέλα 4-5 παγάκια σιρόπι καραμέλας για παγωτό και ροφήματα Στην πράξη: Βάζουμε σε δυνατό μπλέντερ όλα μαζί τα υλικά εκτός από το σιρόπι και τα χτυπάμε καλά μέχρι ν

ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ ΖΕΣΤΟ ΚΡΑΣΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
227 users have voted.
Αρωματικό ζεστό κρασί Φίλοι μου έφθασε η στιγμή να μοιραστώ μαζί σας τη συνταγή για ένα υπέροχο ρόφημα που λατρεύω να φτιάχνω τα κρύα βράδια του χειμώνα και ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων.

ΓΡΑΝΙΤΑ ΠΕΠΟΝΙ

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
301 users have voted.
ΓΡΑΝΙΤΑ ΠΕΠΟΝΙ Δροσιστική και πολύ εύκολη συνταγή για γρανίτα που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι! Παρακάτω θα σας δώσω δύο εκδοχές, μια με ζάχαρη και μια χωρίς ώστε να την απολάυσουν με ασφάλεια όλοι :)Υλικά για 4 μερίδες:500γρ. καθαρισμένο πεπόνι ώριμο *2/3 φλιτζ.τσ. (των 200ml) ζάχαρη κρυσταλλική 150ml νερό 40γρ. μέλι 1 κουτ.γλ.

Μιλκσέικ βανίλια | Vanilla Milkshake

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
490 users have voted.
Μιλκσέικ βανίλια | Vanilla MilkshakeΤέτοιο ρόφημα δεν έχετε ξαναδοκιμάσει γιατί κρύβει 2 μοναδικά μυστικά που το κάνουν ιδιαίτερα απολαυστικό για μικρούς και μεγάλους. Βάζω τη συνταγή, βάλτε φαντασία στη διακόσμηση και...Καλή σας απόλαυση!Υλικά:200ml φρέσκο γάλα1 μεγάλο scoop παγωτό με γεύση βανίλια (δείτε συνταγή εδώ)1 κουταλάκι του γλυκού άνθος αραβοσίτου στιγμής με γεύση βανίλιασιρόπι σοκολάτας

Γρανίτα πορτοκάλι

(lixoudiesmarifanis.blogspot.gr)
up
636 users have voted.
 Γρανίτα πορτοκάλιΔροσιστική, νόστιμη και 100% αυθεντική γρανίτα πορτοκάλι για όλη την οικογένεια. Εύκολη για τους αρχάριους, διαιτητική για τους "προσέχοντες" τη σιλουέτα τους υγιεινή για τα παιδιά.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut