Jump to Navigation

Τραχανότο με τσιπς λουκάνικου

up
86 users have voted.
Κρύο και πάλι!!!! Σκοτεινιά από το πρωί ίσαμε το βράδυ! Πέντε η ώρα το απόγευμα και μοιάζει επτά!!! Η ψύχρα επέστρεψε και η βροχή παρούσα συνέχεια, από το πρωί ίσαμε το βράδυ και το άλλο πρωί. Πώς, λοιπόν, να μην επιστρέψω σ' ένα φαγητό χειμωνιάτικο;;;;  Παρ΄όλα αυτά ... για να είμαι απόλυτα ειλικρινής... προσωπικά εγώ είμαι παιδί του ...τραχανά. Έχω φάει τραχανά στα μικράτα μου... όταν έμενα με τον παππού και τη γιαγιά ο τραχανάς ήταν ένα πιάτο, σχεδόν, καθημερινό για δείπνο!!!
Διάβασε τη συνταγή στο tantekiki.blogspot.gr

Σχετικές συνταγές

Καρμπονάρα αυθεντική πολύ γρήγορη και πολύ γευστική !!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
74 users have voted.
 Σημερινό ... Καρμπονάρα αυθεντική πολύ γρήγορη και πολύ γευστική !!!Υλικά500 γρ. σπαγγέτι, Νο6αλάτιπιπέρι150 γρ. guanciale--Εγώ έβαλα Μπέικον δεν βρήκα guanciale μια χαρά έγινε -1 κ.σ. βούτυρο1 αυγό4 κρόκους100 γρ. παρμεζάνα, ή πεκορίνοΓια το σερβίρισμαπιπέρι100 γρ.

Πολύ ωραίο σουφλέ με κοτόπουλο και μανιτάρια!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
272 users have voted.
Εύκολο σουφλέ με πέννες κοτόπουλο και μανιτάρια!!!Φτιάχνουμε ένα πολύ ωραίο σουφλέ με κοτόπουλο και μανιτάρια!!!

Ογκρατέν με τορτελίνια!!!!

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
251 users have voted.
Εύκολο ογκρατέν με τορτελίνια!!!! (Tortellini au Gratin) Μια πολύ εύκολη και νόστιμη συνταγή που αρέσει σε όλους!!! Μπορείτε να βάλετε και καπνιστή γαλοπούλα αν θέλετε και δεν τρώτε χοιρινό.

Σπαγγέτι καρότου με λευκή σάλτσα και ποικιλία μανιταριών

(tantekiki.blogspot.gr)
up
289 users have voted, including you.
Τα ζυμαρικά  που είναι ζυμωμένα με πολτό από λαχανικά είναι μια νέα τάση που κατακτά σιγά σιγά την αγορά και είναι η αδυναμία μου. Τα συγκεκριμένα σπαγγέτι, από σιμιγδάλι και πολτό καρότου μου άρεσαν πολύ και μια και είμαστε μακαρονάδες αποφάσισα να φτιάξω μια ωραιότατη μακαρονάδα με λευκή σάλτσα και μανιτάρια.

Απίθανο λαχταριστό και

(mageirikikaisintages.blogspot.gr)
up
306 users have voted, including you.
Απίθανο λαχταριστό και πεντανόστιμο φαγητό – κανελόνια με κιμά και τυρί !!!ΥλικάΓια τον κιμάΚιμάς μοσχαρίσιος (ιδανικά από το μέρος ελιά)2 μεγάλα κρεμμύδια2 σκ. σκόρδο4 κ.σ.


Main menu 2

1 | by Dr. Radut